Kedves utolsó.
Te éltél évekig cigányok között?
Ismered őket? Akár csak láttál valaha cigányfalut pl.?
A ronda fogalmazásom pedig csak egy lightos rövid leírása eme etnikumnak.
Igen, tisztelet a kivételnek, meg "love sees no color", de az empátiát, emancipációt nem szabad túlzásba vinni.
Évszázadok óta nem bírnak beilleszkedni, semmilyen rendszer alatt... Náluk nem működött a feudalizmus, abszolutizmus, kommunizmus, parlamentáris demokrácia...
Hozok egy undorító példát: az állatvilágban is vannak kártékony egyedek. Pl.: sáska, csótány, szúnyog... stb. (Lehet úgymond védeni ezeket, meg a biológiához értők lehet leoltanak, joggal.)
Senki sem védi őket, senki sem sajnálja azt, amikor a szúnyogot irtjuk, amikor a rovarokat megeszik a nagyobb állatok.
Ugyanúgy a növényvilágban senki sem sajnálja a tarackot/parlagfüvet stb...
Pl. a tarack egy jó példa. A jég hátán megél (képletesen), ugyanúgy, mint a cigányok. De közben egyszerűen megfojtja a kultúrnövényt... És ha nem tesz ellene a gazda, nem lesz mit ennie.
Szerintem érted mire akarok kilyukadni. Nem szép, de ez van.
Szerintem igen. És most, hogy így átgondolom amit előttem írtak, lehet van abba valami, hogy inkább fiatalon nagyon szépek.
Pár éve egy 20 alatt lévő srác, annyira szép/helyes arca volt, erre láttam róla mostanában képet és nem hiszem el, hogy ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!