Mit gondoltok rólam, illetve az INFP személyiség típusokról?
Rólad gondolom azt, hogy ilyen nincs, hogy valaki ennyire "én" legyen.
Pedig nekem INFJ jött ki. Jó, én nem rajzolok és az énekhangomon kívül nem kamatozik a zenei tehetségem de pl a természet témakör, hajmeresztően egyező perspektíva
azt gondolom, hogy e 4 betű csak arra jó, hogy címkézve legyenek emberek, másoktól elhatárolják magukat, már olyan is van, ha valaki megmondja "saját négy betűjét", a másik szóba se áll vele, mert "olyanokat nem tudom elviselni"...
Szakmában dolgozó pszichológusoknak is megvan a véleményük az MBTI-ről, nagyon káros.
INFP ez minek a rövidítése?
Idegesítően naiv , fárasztó panaszkodós??
Azt gondolom, hogy nem lehet az embereket személyiségtípusokba bele tuszakolni. Ezek a hülye rövidítések csak itt gyakorin mennek. Az életben senkit sem érdekel, hogy infp vagy akármi vagy.
Szerintem ha valami gondod van, akkor oldd meg, ne ilyen pótcselekvéseket keress.
Iden felvetelizel a gimnaziumba, tehat 12 es 15 ev kozotti vagy, nagy valoszinuseggel 14.
En azt gondolom, hogy TKP vagy. (Tudalekoskodo Kis Pocs).
Az interneten megtalalhato szemelyiseg-tipus-kutato kerdesek kb egyenertekuek azzal, hogy "toltsd ki a tesztunket es megmondjuk, milyen csillagjegyu feleseget valassz!"
Ha valoban szemelyiseg-meghatarozast szeretnel kapni, fordulj pszichologushoz, o legalabb szakmai vegzettseggel rendelkezik.
Hát ez eszméletlen... Én nem értem azokat az embereket, akik azt hangoztatják, hogy mekkora hülyeség, sőt egyenesen káros ez a fajta személyiség-tipológia, és ezt az előítéletességüket abban is kinyilvánítják, hogy ilyen undorítóan lehurrogják és elmondják mindennek azt, aki a kérdést kiírta... Pedig ez a kérdező szerintem egy hihetetlenül értelmes, nagyon sokszínű és ritka jó kommunikációs képességű ember, szerencsére elegendő önbizalommal ahhoz, hogy ne vegye figyelembe az ilyen beszólásokat.
Az MBTI-ről én is azt gondolom, hogy csak egy általános képet ad, és nem jó, ha teljesen rabjává válik az ember, vagy ha egy személyiségtípus alapján ítél el rögtön valaki mást, vagy önmagát ezért gondolja különlegesnek... De lehet máshogy is tekinteni erre a tipológiára, nekem pl. nagyon sokat segített, hogy megértsem, különböző helyzetekben miért viselkedek úgy, ahogy, és nincs velem az égvilágon semmi baj, maximum fejleszthetem bizonyos funkcióimat. :)
Kérdező, nem tudom, hány éves lehetsz, de kicsit nehezen egyeztetem össze, hogy még csak most mész gimnáziumba, de már így fogalmazol, gondolkodsz és kezelsz konfliktusokat, azok alapján, amit leírtál és ahogyan reagáltál. Szerintem nincs mitől félned, már az is fantasztikus, hogy tudod, mivel szeretnél foglalkozni, és ha kitartó vagy, egyszer úgyis eljutsz oda, ahova szeretnél! Csak így tovább ;)
egy INFP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!