Majdnem egy éve benzodiazepin függő vagyok, visszafordíthatatlan káros hatásai vannak ennek az agyamra?
Már úgy érzem magam mint egy kezdődő aizheimer kóros... Ma kétszer mentem be a konyhába, de mire odaértem elfelejtettem, hogy miért. Ittam egy pohár vizet. Aztán megint visszamentem és mire odaértem ismét elfelejtettem.
Nem jutnak eszembe szavak, kifejezések, nem emlékszem dolgokra, nem tudok értelmezni, nem tudok koncentrálni, gondolkozni.
A diszkalkuliás húgom megvert sakkban.
Gond nélkül iszok is rá, akár töményet.
21 évesen frontin, 21 évesen tavaly áprilisban xanax, majd azt letettem. 1,5 hónapig tiszta voltam. Kb. 1 hónap után kezdtem érezni, hogy kezd jobban vágni az agyam. De újrakezdtem. most Rivotrilt szedek. Rendszertelenül. Van, hogy elég nagy mennyiségeket. De már függő vagyok, mert ha reggel felkelek, és kb. délre nincs bennem semmi, már rosszul vagyok.
Tud valaki valami hiteles irományt erről? A benzodiazepinek hatásai a kognitív funkciókra? Sok hülyeség (és olyan amit már tudok) jön elő, ha beütöm google-be.
Döntenem kellett. A képességeim, vagy az életben megvalósuló funkcionálás. Az utóbbit választottam.
Köszönöm
Karositja az agyad. Magadtol nem lennel ilyen hulye.
Addiktologus szakember. Az o szakmaja,h gyogyszer es drogfuggoket szoktat le.
Maris kezdj el futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!