Hogy lehet az, hogy azokat a nőket én nem tartom szépnek, akiket a legtöbb ember igen?
Pl. vannak a tipikus orosz modell kinézetű, babaarcú lányok, vagy a koreai/japán csajok (gondolom el tudjátok mindkét típust képzelni), akikért sokan odavannak. Én meg valamiért nem tartom őket szépnek.
Viszont a "semmilyen" (átlagos) arcú lányokra simán azt mondom, hogy gyönyörű, más pedig nem igazán. Hogy ne legyen félreértés, ilyen adottságúakra gondolok:
Hetero lány vagyok egyébként, de nem hiszem, hogy számítana valamit (és nem, nem vagyok irigy).
Én szinte undorodok az ilyen agyonsminkelt izé lányoktól. Csak az insta megy nekik meg a testük mutogatása, kis hercegnőfélék, ez nekem se jön be kicsit se. Én is egy természetes lányt szeretnék külsőre, meg az arc a lényeg külsőre, az alap kis vonzalom legyen meg ez a lényeg. Mások szerint én a csúnya és hibás lányokat keresem, és ez azért van mert aki nem sminkel és nem olyan ribi mint a többi azt lenézik. pedig azok a visszahúzódó lányok akiket mindenki bánt, ezerszer többet érnek mint az ilyenek. Csak sajnos őket nem lehet megtalálni.. :(
Azt is érdemes tudni, hogy az normálisabb lányok fele átcsap ilyen ocsmányságba, hogy beilleszkedjen. Ezt nagyon sajnálom amúgy.. 12 évesen már ilyenre vannak szinte Nevelve a saját szüleik által, így meg 14-18 között esélyem sincs. Gratula people :C
Első ketgő aranyos. A második kevésbé, ő már nedvesedik.
A harmadik egyáltalán nem aranyos, se nem szép, ő egy amazon. Fel7l van, szeret livagolni.
Amúgy kicsi irónia, hogy az utolsó nő, Danneel Ackles. Aki színésznő és nem mellesleg modell. És annak a Jensen Acklesnek a felesége aki tipikus "szépfiú és sok fiatal lány bálványa. [link]
A második nő Leighton Meester, aki szintén színésznő és modell.
Az első nő pedig Nina Dobrev aki szintén modellkedéssel kezdett és színésznő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!