Nektek is csorog a könnyetek néhány érzelmes filmjelenetnél?
Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 23:32
1/9 anonim válasza:
Igen, régi filmeknél, amiket gyerekkoromban láttam és szerettem. Mai filmek nem hatnak meg.
2/9 anonim válasza:
Nekem reggelente csorog a könnyem a sarki szélben.
3/9 anonim válasza:
Ajaj! Még egyes reklámokon, rövid videókon, megható képeken is el tud csordulni, a rajzfilmekről nem is beszélve!
24/L
4/9 anonim válasza:
Azt nem mondanám, hogy rendszeresen, de azért volt már rá példa, hogy megkönnyeztem egy-két audiovizuális dolgot :D Most így hirtelen hármat tudnék mondani, egy filmet, egy sorozatepizódot, és egy videóklippet.
25/F
5/9 anonim válasza:
Persze a régi kiskori kedvenc meséjeimen olyankor vissza gondolok a gyermekkoromra mikor apa még élt. Sok filmen tudok amik szomorúak és meghatnak.
6/9 anonim válasza:
Nem, egyetlen egy kivétellel. A Titanic végét minden alkalommal elkapcsolom, mert sírok mint egy kislány.
7/9 anonim válasza:
Van, amelyiktől igen (hapsi létemre): Hullámok hercege utolsó jelenetei...
9/9 anonim válasza:
Igen..Valamelyik nap láttam a Bird Boxot, még azon is zokogtam :"D 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!