Miért van az, hogy barátnőm van, de közben úgy érzem egy másik lányt is szeretem?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Én 20, barátnőm 19,az a lány ,aki még szerelmes vagyok 19.
Figyelj, én elhiszem, hogy nehéz szituban vagy de valljuk be őszintén, hogy ha igazán szeretnéd a barátnődet akkor nem tekintenél más lányra úgy, mint valaki akibe szerelmes vagy..
Mióta vagytok együtt a barátnőddel? Nem lehet, hogy a hirtelen fellángolás és egy meggondolatlan döntés következménye volt a párkapcsolat kialakulása köztetek?
Èn voltam,ilyen helyzetben.
Olvastam,hogy lehetsèges.
Az èn helyzetem:a fiùnak volt baràtnője,akit szeretett, de belèm is szerelmes lett.
Nehezen tudott dönteni.
Őrlődött kettőnk között.
(Vègül nem engem választott,mert nekem nem volt diplomam csak 8 altalanosom,de tudom,hogy engem szeretett jobban).
Egyes vagyok.
Voltam más flrfiba voltam szerelmes. Csendes szakítás volt mindketten eltávolodtunk egymástól. Érezhető volt két év után hogy valamelyikünk megteszi ezt a lépést. Mert a megcsalásmeg gerinctelenség.
Azóta én 4éve élek együtt a páromnal ő meg három éve a párjával.
Felnőttesen lett letudva a dolog pedi most vagyunk huszonévek közepén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!