Mi a véleményetek a mai fiatalokról?
17 éves lány vagyok.
Néha elgondolkozok rajta hogy milyen lehetett régen fiatalnak lenni, és arra jutok hogy jobb mint ma.
Szívesebben lettem volna akkor fiatal.
Annyira elszomorító ez a mai társadalom..
Pl a suliban is amikor bemegyek, senki nem beszélget senkivel,mindenki nyomja a telefont, 3 ève vagyunk osztálytársak mégis alig ismerjük egymást..
Vagy, messengeren olyan jól el lehet beszélgetni az emberekkel, személyesen meg nem..
Csak én gondolom így hogy a telefon ennyire rombolja az emebri kapcsolatokat?
9. És az miért az osztálytársaid hibája, hogy ők nincsenek anyagilag rászorulva, hogy iskola mellett dolgozzanak, te meg igen? Egyáltalán hogy jön ehhez a kérdéshez? :D
Ilyen személyiséggel én elgondolkodnék, miért nem szólnak hozzám az osztálytársaim és miért néznek már akkor undorodva, ha rájuk vigyorgok.
Igen én mosolygok az emberre és nem telóra csurgatom a nyálam. Kezdeményezek beszélgetést érdekelma személye. És ezt nem csak velem egymással sem szivesen teszik ezt.
Kihalóban a gesztus a mimika a bestélgetés a testbeszéd értelmezése
Elkényelmesedünk!!!
*utolsó vagyok
Es ez nem azt jelenti hogy nem kezdeményezek szociális interakciót, mert el szoktam beszelgetni pár emberrel a barátaimon kívül is. Egyszerűen ha nincs mit csinalnom, akkor nem ülök ott kínosan egymagamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!