Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Belegondoltok abba, hogy...

Belegondoltok abba, hogy lányként/nőként milyen rossz lehet mikor tetszik valaki de nem kezdeményez?

Figyelt kérdés

Már modern világ van, elvileg kezdeményezhet a lány is, de kb sosem fog mert ez valamikor még sokat rontott a megítélésén..

Szo, úgy tengeted a napjaidat, hogy csak kerülgeted a forró kását..

A fiúknak meg küzdeni, próbálkozni kell, ez sem mindig boldog állapot de az előbbi is jó gázos..

Véleményt ide!

25F

2019. jan. 4. 23:12
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
80%
De akkor te is keresnél mást. Akkor te is ribizli lennél. Szerintem. :)
2019. jan. 5. 00:22
 22/60 anonim ***** válasza:
0%
Az lehet.. De ha azt a lányt választom akit szeretnék én tuti nem hagynám el. Nekem ilyen veszekedés meg ilyenek nem lehetnek okok arra hogy elhagyjam akit szeretek. Én nem tudnám megtenni. Ez van.
2019. jan. 5. 00:24
 23/60 anonim ***** válasza:
80%
"Az lehet.." Tehát a te ribizliséged az kisebb bűn, mint a nő ribizlisége. Kicsit sem vagy szexista, tényleg.
2019. jan. 5. 00:25
 24/60 anonim ***** válasza:
14%
Akkor forgasd ki a szavaimat, barom. Inkább menj aludni, ahogy elnézem eléggé rád férne. Szia.
2019. jan. 5. 00:26
 25/60 anonim ***** válasza:
77%
Én vagyok a barom, mert kiállok a nők egyenlőségéért? Tipikus. Ha nem tudsz jobb érvet mondani, akkor barom vagyok. Szép példány vagy.
2019. jan. 5. 00:27
 26/60 anonim ***** válasza:
17%
Mert most mit mondjak? Én elmondtam a véleményemet, és hidd magamat is gyűlölném utána, jobban mint most.
2019. jan. 5. 00:28
 27/60 anonim ***** válasza:
77%
Gyűlölnéd magad, de azért etyepetyéznél (gyik cenzúra) más lánnyal is, nem?
2019. jan. 5. 00:30
 28/60 anonim ***** válasza:
69%

"az elején tisztáznám hogy én egy életre szeretnék vele lenni, és ha belemegy és elhagy akkor hazudott"

Haggggyjuuuk már. Magyarországon? Öcsém. Szerintem neked ilyen gondolkodásmóddal Kongóban, Irakban, Szíriában vagy Libanonban van helyed. Nézzél a társadalomra. Itt ez már nem divat. Tűt keresel a szénakazalban.

2019. jan. 5. 00:31
 29/60 anonim ***** válasza:
65%

"az elején tisztáznám hogy én egy életre szeretnék vele lenni, és ha belemegy és elhagy akkor hazudott"

Vagy te elkezdenéd verni, és meg is erőszakolnád. Akkor is ő lenne a szemét, ha elhagyna, mi?

2019. jan. 5. 00:32
 30/60 anonim ***** válasza:
21%
27-es nem, én csak egyetlen egy lánnyal szeretnék együttlenni minden értelembe, egész életembe. Akár a 4 fal között is le tudnám élni az életem egy lánnyal aki viszont szeret. Tudom hogy ez ilyen "vallásos" gondolkodás, pedig nem vagyok vallásos, de a gondolkodásom ilyen. ilyen lányt szeretnék és kész.. Tudom hogy lehetetlen utolsó... épp ezért nem tervezek már sokáig itt lenni :)
2019. jan. 5. 00:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!