Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik korosztályb...

Szerintetek melyik korosztályban a legszebbek a lányok?

Figyelt kérdés

2019. jan. 4. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Küldjünk képet privbe.., és pontozzuk egymás... Mit szólsz? :)
2019. jan. 4. 17:22
 12/18 anonim ***** válasza:
14-17
2019. jan. 4. 17:23
 13/18 Metionin ***** válasza:
Szerintem huszonévesen. A tinikori elcsúnyulás és ragyák elmúlnak de még nincs tönkremenve a testük a munkától meg a gyerekszüléstől.
2019. jan. 4. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
17 és 22 év közt a legszebbek. 22 felett már elkezdenek rossz irányba változni az arcvonások. Olyan 30, nagyon max. 35 éves korig látom szépnek a nőket.
2019. jan. 4. 17:38
 15/18 anonim ***** válasza:
74%

Ha azt nézzük hogy a külső biológiai szempontból azért fontos mert azzal vonzanak be maguknak az emberek társakat, a társak pedig a párosodás miatt kellenek, akkor abból az következik, hogy a nők (nem lányok, nők) akkor a legszebbek, amikor a legtermékenyebbek.

Ez az időszak huszon-pár éves kortól 30 éves korig tart.

De ez persze csak a biológiai realitás, vannak, akik a gyerekeket találják a legvonzóbbaknak (mint ahogy a kommentelők egy része ezt be is mutatta nagyon szépen), vannak, akiknek pedig idősebbek tetszenek; mindenkinek más. A szépség relatív, bla-bla...

2019. jan. 4. 17:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze. Valójában a külső másodlagos... Meg mindenkinek tök más lehet a "szép,, fogalma. Különbözőek vagyunk...
2019. jan. 4. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
25 éves vagyok, és sosem néztem még ki ilyen jól, mint most. A volt osztálytársaimat elnézve (egy-két kivételtől eltekintve) szintén ez a véleményem. Elmúltak a pattanások, az arc karakteresebbé válik, ahogy eltűnik róla a "babaháj", kialakul a stílus és az ízlés, nem zsebpénzből kell megoldani a szépítkezést. Úgyhogy mindenképp húsz fölé mondanám a legszebb kort, másik kérdés, hogy meddig maradunk ilyenek. Ha valaki odafigyel magára, akkor szerintem még sokáig :)
2019. jan. 5. 10:22
 18/18 anonim válasza:

Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem tudnám megmondani, hogy mikor a legszebbek a lányok, mivel mindenki máskor a legszebb. Van olyan, aki kislányként volt a legszebb meg van, aki kamaszként és olyan is van, aki felnőttként.

22/F

2019. jan. 5. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!