Olyanok, akik nem azt nézik hogy valakinek mekkora melle van meg mennyire bunkó, mennyire menő stb. Hanem azt, hogy lehet-e vele beszélgetni értelmesen, kedves stb. Saját tapasztalatokra lennék kíváncsí, nem általánosításokra. :) Köszi
ui.: nem ismerkedek, senki ne írjon olyat hogy én ilyen vagyok, írj privit...
2013. okt. 31. 15:04
1/6 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy a legtöbb fiú nem zárkózik el az ilyen, "normálisnak" titulált lányok elől, sőt. Csak az a baj, hogy a lányok többsége ezt a menő irányt követi, ennél többet nem képes adni, úgyhogy kénytelenek beérni velük is.
2013. okt. 31. 15:16
2/6 anonim válasza:
A baráti körömbe csak egy ilyen fiút ismerek. 17 éves.
A barátja hát .. ő viszont külsőre megy. Bár néha azt mondja, hogy mindegy, hogy nézz ki... de csak jár a szája, mert külsőre megy. :(.
2013. okt. 31. 15:36
3/6 anonim válasza:
2-es.. a barátod meleg? csak abból gondolom h fiúja van... na m1... Hát én is fiú vagyok és hiába tagadná le egyik fiú is hogy nem így van.... mindenki ezt nézi ebben a korosztályban... mindenki a saját "szintjén" (gondolok itt hogy .. lehet hülye példa sőt de mondjuk egy ilyen 200 likes nagyon menő csávó nem fog egy kicsit csúnyácska alig 20 likes lánnyal járni... és ha lány az a nagyon menő akkor is így van fordítva is) ... így gondolom te is hozzád képest "feljebblévő"vel akarsz járni.. a saját szinteden biztos szép vagy.... ezt meg kell érteni... lehet hülyének vagy bunkónak, nagyképűnek esetleg okoskodónak tűnök de ez így van
2013. okt. 31. 16:17
4/6 anonim válasza:
16 éves vagyok.. Engem nem érdekel kinek mennyi lájkja van, sőt az sem érdekel ha nincs faszbukja..
Viszont azt elvárom hogy adjon magára, foglalkozzon magával, nézzen ki valahogy amivel megfog.. Én is megteszem ugyan ezeket magammal. Nem vagyok egy ecsetfejű, és nem kéne olyan nagyképű tükörben csücsörítős lány.. Amit leírtál, legyen kedves, lehessen vele beszélgetni.. És az sem hátrány ha mellé jól néz ki. Megmondom az őszintét, mindenkinél számít valamennyire a kinézet.. de itt nem a kis mellekre, seggre kell gondolni.
:D
2013. okt. 31. 16:27
5/6 anonim válasza:
Igy van 4 es pont ezt akartam kifejezni h te is olyat keresel amilyen te is vagy ... És nem (ehez a témához kapcsolódva) olyat aki sokkal szebb vagy rondább mint te... Ezt akartam kifejezni csak hülye volt a példa :) 3 ás voltam
2013. okt. 31. 16:46
6/6 anonim válasza:
A fiúk többsége nem akar bunkó, menő lánnyal összejönni... Akinek ilyen perverziója van, hogy direkt parasztokkal akar ismerkedni, az beteg. Egyetlen ilyen ismerősöm sincs. Nem azt nézem, hogy mekkora egy lánynak a melle, hanem azt, hogy mennyire szép, aztán ha szimpatikus külsőre, akkor megismerkedem vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!