Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mennyi mindent értetek el...

Ti mennyi mindent értetek el 23 éves korotokra?

Figyelt kérdés
Itt azokra gondolok, akik nem járnak már egyetemre. Mennyi megtakarításotok van, illetve otthon éltek még?

2019. jan. 4. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

23 évesen semmit.

Egyetemen bukdácsoltam, pénzem nem volt, diákmunkából éltem, se jogsi, se nyelvvizsga, kollégista voltam, otthon ülős. Annyi pozitívum volt, hogy volt barátnőm és megvettem akkori "álmaim gépét".

2019. jan. 4. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor csak elértél valamit, csak még nem azt, amire büszke lehettél volna annyira, amennyire szerettél volna. Nekem pl 23-évesen még nem volt párkapcsolatom, se "gépem".
2019. jan. 4. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem jartam egyetemre.

Kulfoldi melobol vettem itthon hazat, es volt egy stabol melom, ahol 10 ev utan is vagyok jelenleg.

2019. jan. 4. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én akkoriban teljesen le voltam égve, mivel akkor végeztem el az egyetemet. Volt egy szinte bontásra való kocsim meg kb. 200 ezer forintom. Már nem éltem otthon.
2019. jan. 4. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!