Ti mennyi mindent értetek el 23 éves korotokra?
Figyelt kérdés
Itt azokra gondolok, akik nem járnak már egyetemre. Mennyi megtakarításotok van, illetve otthon éltek még?2019. jan. 4. 10:13
11/14 anonim válasza:
23 évesen semmit.
Egyetemen bukdácsoltam, pénzem nem volt, diákmunkából éltem, se jogsi, se nyelvvizsga, kollégista voltam, otthon ülős. Annyi pozitívum volt, hogy volt barátnőm és megvettem akkori "álmaim gépét".
12/14 anonim válasza:
Akkor csak elértél valamit, csak még nem azt, amire büszke lehettél volna annyira, amennyire szerettél volna. Nekem pl 23-évesen még nem volt párkapcsolatom, se "gépem".
13/14 anonim válasza:
Egyaltalan nem jartam egyetemre.
Kulfoldi melobol vettem itthon hazat, es volt egy stabol melom, ahol 10 ev utan is vagyok jelenleg.
14/14 anonim válasza:
Én akkoriban teljesen le voltam égve, mivel akkor végeztem el az egyetemet. Volt egy szinte bontásra való kocsim meg kb. 200 ezer forintom. Már nem éltem otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!