1/13 anonim válasza:
Nem veszem fel,és nem is hívom vissza.
2/13 anonim válasza:
Csak ha várok valamilyen hívást, mondjuk futártól, melóhelyről stb.
Ha nem akkor nem érdekel, majd hív megint ha fontos.
3/13 anonim válasza:
Ha ismeretlen szamrol hivtak, utana nem lehet visszahivni.
4/13 anonim válasza:
Ugyanazt teszem, mint a kettes, ha várok hívást, akkor visszahívom, más esetben nem.
5/13 anonim válasza:
Én is pont írni akartam, hogy ismeretlen számot nem veszek fel el is kezdtem. Csakhogy a kérdés most esett le. Ismeretlen számot tényleg hogy lehetne visszahívni? :))
6/13 anonim válasza:
Ismeretlen számot kétféleképpen lehet értelmezni:
1. amit nem is mutat csak kiírja, hogy ismeretlen
2. ami számodra idegen
8/13 anonim válasza:
Hulye lennek visszahivni. Multkor is keresett valami szam. Rakerestem a neten kiderult hogy prosztata rak ellen akarnak gyogyszert rasozni ferfiakra. Olvastam aki felvette azt irta mindent tudtak rola a nevét eletkorat mindent. Hat en azon nyomban tiltottam is azt a szamot fel ne hivjon megint.
9/13 anonim válasza:
A gyerekek születése előtt egyáltalán nem vettem fel, kivéve ha futár vagy hasonló hívásokat vártam. (most hogy vannak gyerekek, mindent felveszek, hátha velük kapcsolatban hív valaki)
10/13 anonim válasza:
Van egy tökéletes magyar app, ami az ismeretlen számokat eleve ki sem csöngeti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!