Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ráírhatok egy ismeretlen fiúra?

Ráírhatok egy ismeretlen fiúra?

Figyelt kérdés

Pár napja bejelöltem facebook-on egy fiút, aki a képei alapján nagyon tetszik, viszont egyáltalán nem ismerjük egymást, csak egy közös ismerősünk van, akit alig ismerek. Visszajelölt és azóta gondolkozom rajta, hogy mégis mit írhatnék neki és hogy gáz-e lányként ilyet csinálni és írni egy fiúnak. :D Valakinek van tapasztalata ez ügyben?

20/L

2018. okt. 2. 17:25
 1/5 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, mivel nincs ilyenhez elég bátorságom, de ha neked van, és nagyon szeretnél szerintem írj, veszteni valód nem igazán van.
2018. okt. 2. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Csak nehéz így ismeretlenül beszélgetést generálni, mert nincs közös témátok. Az ilyen próbálkozások emiatt hamar befulladnak. Az viszont elég laza lenne, ha meghívnád egy személyes talira, mert akkor egyből megtudnád, működik-e a kémia...
2018. okt. 2. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Én így ismerkedtem meg párommal

Random ráírtam Facebookon, mégcsak ismerősök sem voltunk. Egy évig csak beszélgettünk :D

Idén leszünk együtt 3 éve :)

Szerintem vágj bele nyugodtan, semmi vesztenivalód nincs :)

20/L

2018. okt. 2. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan ráirhatsz.Remélem szerencséd lesz.;)
2018. okt. 2. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Írjál. A lányoknak ezek mindig bejönnek. Én férfiként "láttam"-okat meg lekoptatásokat kaptam ilyen próbálkozásokra, de hát a nők nyilván sikeresebbek ebben...
2018. okt. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!