Sosem szoktam újévkor fogadalmakat tenni, mert nem ezen múlik, hogy alakul a következő év, de amire készülök 2019-ben (is):
- anyagi biztonság fenntartása; amennyiben van mód, növelni az életszínvonalamat (nem minimálbérből élek, de mindig van hova fejlődni)
- a két éve elkezdett rendszeres sportolást komolyabb szinten folytatni (nem versenysportolni, magamhoz képest komolyabban venni)
- a bennem lévő egzisztenciális válságra pontot kellene rakni végre: folytassam-e a nihilista életmódot, vagy keressek végre valami értelmet is a létezésemnek
- az anyagias beállítottságból valamennyit visszavenni (ez szorosan kapcsolódik az első ponthoz)
- tanulni: angolt, önismeretet és önkifejezést
Hirtelen ezeket tudtam összeszedni, legalábbis ezek azok a témák, amik napi szinten foglalkoztatnak.
Én nem fogadtam meg semmit az új év alkalmából. Azonban amit szeretnék teljesíteni 2019-ben az: -50 db könyv elolvasása
-Nyelvvizsga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!