Tudod mikor mèsz haza felé ès szembe a gyalogosok mikor nézek be azon az ablakon olyan fekete .
Először én is meg gondoltam de kinek fején álva a kutyák ugattak hogy az átkelő előtt megláttam.
Megfogadtam, talpra fogok állni, bogyók nélkül.
Antidepresszánssal is elviselhetetlenek voltak az ünnepek, és még végig is nassoltam.
Bogyók elhagyva, több elfoglaltság, hogy ne nyírjam ki még a két maradék agysejtemet is. Tornára eddig is jártam, ezután is fogok.
Kitartást Nektek, és boldog új évet!
Én 3 dolgot fogadtam meg:
1. Minden reggel úgy indítom a napot, hogy neghallgatom a High Hopes című számot a Panic! At the Disco-tól. Tegnap találtam ezt a számot, és nagyon motiválónak találom. :)
2. Minden nap megnézem az esti híradót, hogy képben legyek, mi történik a nagyvilágban (nem szeretem az online híroldalakat, átláthatatlanok, túl sok számomra a felesleges hír)
3. Igyekszem napi 8 órát aludni, este 10-kor aludni menni és 6-kor felkelni. Ezt már tegnap elkezdtem, nem maradtam fent éjfélig. :)
Boldog új évet mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!