Dancso Peter (videomania) hany eves?
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 10:58
11/15 A kérdező kommentje:
Basszus eskuszom ha le lehetne torolni ezt a kerdest mar itt sem lenne de legkozelebb ha ennyire nincs eletetek akkor letszi ne ide gyertek
2018. dec. 31. 10:02
12/15 anonim válasza:
Csak 31? Azt hittem hogy már 40. Kinéz annyinak. Mindegy. Átlagosak a vlogjai. De nekem úgyis mindegy mert nem nézem.
13/15 anonim válasza:
"mi a f a sznak van ez az oldal"
mert az "elmondjam-e anyámnak, hogy terhes vagyok" jellegű kérdésekre nem ad választ a wikipédia
14/15 anonim válasza:
32 éves !!!!! 1987 október 16. születtet, Budapesten .
A horoszkópja mérleg.
15/15 anonim válasza:
Általában én nem szoktam ilyenekkel jönni, hogy írd be gugliba meg hasonlók, de most én is egyetértek. Ez tényleg egy olyan téma, amit 1 mp gugli keresés során meg lehet találni. Káromkodni meg dühöngeni bezzeg tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!