Dancsó Péter TINDEREZIK?
Figyelt kérdés
Nekem a napokban kidobta, s bár nem meccseltünk meglepődtem, hogy ő is jelen van ezen az appon, hiszen egy korábbi videójában dehonesztálóan nyilatkozott róla.
Tényleg Ő az és van valaki aki már beszélt Vele ott? Neki nincs barátnője?
2017. jan. 5. 20:56
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, akárki létrehozhat kamu facebookot a nevében.
Nekem a Mikulást dobta ki személyesen a tinder, sajnos nem matcheltünk...
2/7 anonim válasza:
Amíg Tindereztem, engem is összematchelt "vele". Nyilván nem ő volt. :-)
3/7 anonim válasza:
El ne hidd már :D Nekem volt már Matchem Sajtos Makarónival és Rákosi Mátyással is.
4/7 anonim válasza:
Pedig ő az :) hiszen a hivatalos instagramja van hozzácsatolva a tinder profiljához. Márpedig csak a sajátodat lehet hozzácsatolni.
5/7 anonim válasza:
Én Badoon találkoztam vele aszerint ő is Írországban lakik ott ahol én... vicces 😁
6/7 anonim válasza:
Dehogy nincs barátnője! Minden videójában szerepel! És hogy Tinderezik -e? Mi az hogy! És a barátnőjét, Merilynt ez egyáltalán nem zavarja.
7/7 anonim válasza:
En meg 4 eve matcheltem ossze velem:Dddd
Tuti nem kamu profil, mert az Instaja hozza volt csatolva, es azt csak ugy lehet, ha hitelesited.
A neve viszont akkoriban forditva jelent meg: Retép😂 irtam is neki 1 mondatot, valaszolt, end of love story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!