Hogy mondjam el a szuleimnek hogy új telefonom van?
Jogosan tartasz tőle. Az Ő helyükben én is "kiakadnék".
A kérdés az, hogy mennyire vagy hibás a dologban?
1.A barátod tudta, hogy már kaptál egyet? Ha igen, akkor a szüleidet akarta "túllicitálni"? Ebben az esetben őt fogják hibáztatni.
2. Ha nem tudta (mert nem mondtad el neki) akkor Te leszel a "bűnös".
Ráadásul az is plusz problémát okozhat a szüleidnek, ha a barátodtól kapott teló jobb/drágább/menőbb mint a tőlük kapott. Meg még az is, hogy melyiket fogod használni...
Tehát, őszintén mondd el a szüleidnek hogy hogyan történhetett meg ez a dolog. Mindig az őszinteség a helyes út!
Hány éves vagy?
Egyébként én vagy a szüleimtől, vagy a barátomtól kapott telefont ruháznám át másra, ha mindkettő jó. Ha van egy kiválóan működő telefonom (amit bárkitől is kaptam), akkor a másodikat eleve el sem fogadtam volna. De ha már elfogadtad a barátodét, akkor a sajátodat ajánld fel szüleidnek, tesódnak, nagymamádnak, lévén, már nincs szükséged rá.
Egyébkén nem is értem, ez miért probléma. A telefon egy olyan használati tárgy, amiből egy is elég, de az, hogy te kaptál egy másikat, nem a te hibád.
Olyan gyorsan lemerulnek a legdragabb okostelefonok is,h erdemes mindig kettot tartanod beloluk magadnal. Teljesen idealis a helyzet. Szamomra termeszetes a tobb telefon a zsebeimben.
Aszuleidnek nkncs koze a masik telefonodhoz. Ha elveszik,jelentsd fel a rendorsegen oket lopasert. Megteheted.
N
5-ös! Jesszusom, te honnan jöttél ilyen mentalitással? :O
Nem tehetsz róla, mondd meg nekik nincs ebben semmi kivetni való. Szerintem is add oda valamelyiket valakinek (vagy cseréljétek be pl ipadre - ha megvan a számla stb.)
Ne parázzz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!