Ti támogatnátok a halálbüntetést?
Figyelt kérdés
Szerintem egy visszaeső gyilkos esetében abszolút nem lenne elvetendő, vagy egy terroristáéban, aki több tucatnyi emberrel végzett, ahogyan egy Dark Web-en bűnöző gyerek molesztáló esetében sem tartom túlzásnak.
Érdekel mások véleménye is, csak annyit kérek, hogy kerülje mindenki a provokálást és vitatkozást.
2018. dec. 26. 17:51
11/18 anonim válasza:
Egyértelműen támogatnám. Eutanáziás inekciót kapnának.
12/18 anonim válasza:
Én támogatnám. Ráadásul szerintem pl. egy brutális gyilkosságot elkövetővel is ugyanazt kellene tenni, mint amit ő tett az áldozatával, ha mondjuk agyonvert valakit, őt is agyon kéne verni. Legalábbis szerintem egy olyannak, aki pl. ártatlan, idős embereket öl meg pár ezer forintért, vagy épp kisgyerekeket erőszakol meg, nem elég büntetés az, hogy kap egy kis szurit, amitől szépen, szenvedés mentesen elalszik..
13/18 anonim válasza:
Utolsó, szerintem nem a büntetés a lényeg, hanem a többi ember megóvása, a társadalom megtisztítása.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
13# Szerintem mindkettő az, bár nyilván a társadalom megvédése valóban fontosabb
2018. dec. 26. 23:49
15/18 anonim válasza:
Kedves kérdező egyfajta bosszú az amit akarsz. A halálos élet elvétele az bűn, pontosan akkora bűn mint a bűntett elkövetőjé. Természetesen nem támogatok semmi ilyet,még akkor sem ha az egész családom lemészárolná egy ilyen söpredék állat.
16/18 anonim válasza:
Utolsó! Aki a családodat lemeszarolna a te lakásodba raknám háziőrizetbe és ki kellene nyalnod mindennap a seggét te kö,csg!!
17/18 anonim válasza:
Most jutott eszembe,ha ennyire h.lye vagy akkor nem kár érted meg a családodért.
18/18 anonim válasza:
Èn is támogatom,de csak súlyos esetben.Ha valaki brutálisan megöl valakit vagy megöli a gyerekèt(kivève,ha tènyleg elmezavaros),akkor talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!