Hogy segítsek valakin, aki vagdossa magát?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömről kiderült, hogy vagdossa magát! Nem tudok neki sehogy segíteni, bárhogy próbálkozok, segítsetek kérlek, nem akarom őt is elvesziteni2018. dec. 24. 00:40
1/5 anonim válasza:
Én is szétvagdostam a csuklóm.
Kár hogy nekem akkor nem volt olyan barátom,mint amilyen te vagy az ismerősödnek. Jólesett volna a segítség!
2/5 anonim válasza:
Csak figyelemre vágyik, add meg neki.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy reménytelennek érzi magát, mert váltak a szülei, és a barátja is csak ki akarta használni, meg nem találja a boldogságod, szüleivel nem akar rola beszélni
2018. dec. 24. 02:21
4/5 anonim válasza:
Adnék egy doboz sót amire ra van írva hogy a vagdosas nem old meg semmit.
5/5 anonim válasza:
Idővel jobban lesz, csak az idő tud neki segíteni. Majd felnő és megjön az esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!