Mentetek már be “rossz” WC-be?
Pár napja voltam kínai büfében.
Ja sikerült eltéveszteni, amúgy üres volt.
Igen, mert a női előtt rengetegen álltak. Meg bementem a rokkant vécébe.
Szórakozóhelyeken amúgy borzalmasak tudnak lenni a női vécék, emlékszem egyszer a mosdókagylók el voltak dugítva papírral és belehánytak, meg mellé, többiről ne is írjak...
Igen :-D
Németben egy benzinkúton, már nagyon kellet nekem is és a faternak is, nyitva volt az ajtó fogtam én is és a fater is és be mentünk, semmi különös nem volt talán annyi hogy túlságosan is tiszta volt a wc, én előbb végeztem szépen le húztam, kézmosás és mentem ki, ajtó mellet várakozott egy román vagy bulgár esetleg török származású ember, rám nézett kicsit félre rántotta a fejét mondott valamit és be ment ugyan abba a wc be vagy is a nőibe :-D
Ezekután fater is végzett,megy kezet mosni és egy nő mossa ott a kezét, kicsit csodálkozik aztán ki jön és meg nézni az ajtót hogy ez most férfi wc? de nem az volt ha nem női :-D
Ki jön a fater kérdi ez nem női wc volt?
Mondom nem ez férfi volt, ő biztos benne hogy ez férfi és vissza mentem meg nézni és tényleg az volt :-D mostmár értem miért nézett úgy rám a román ember :-D de azért csak be ment oda ő is:-D
Biztos tele volt a férfi :-D
A munkahelyemen egy párszor, amikor a férfi wc foglalt volt. Mivel összesen 0 db nő dolgozik nálunk és az öltözőkhöz idegenek/ügyfelek soha nem járnak így szerintem nem gáz.
Máshol még nem fordult elő, véletlenül sem.
"Meg bementem a rokkant vécébe."
Ja azt én rendszeresen. :D
Nagykabátban, cuccokkal oda megyek, mert tágas, le tudom rakni a cuccost, és legfőképpen, mert magasan van a WC-ülőke!!
Majd' 2 méter magas vagyok és tök jó, hogy nem a földre kell ülnöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!