Veletek történt már olyan, hogy moziba mentetek és véletlenül rossz terembe mentetek be?
Mennyire volt ez kellemetlen nektek? Hogyan történt ez?
Megnyugtatlak titeket, hogy ez másokkal is előfordul :)
Velem csak kétszer fordult elő, hogy nem jó terembe mentem be.
Az első még gimis koromban történt velünk, mert nem egyedül voltam moziban, hanem a két barátnőmmel. A Westendbe mentünk. Életünkben először néztünk ott filmet, mert eddig csak vásárlás miatt voltunk ott. És mivel hatalmas épület, eltévedhet az, aki nem sűrűn jár ide. Meglepődve tapasztaltunk, hogy a pénztár pont egy emelettel feljebb van, amit hülyeségnek találtunk. Ráadásul 5 perc volt hátra a filmkezdésig és előttünk vagy 5-en voltak. Csak egy pénztár volt nyitva! Mire végre sorra kerülhettünk, gyorsan megvettük a jegyeket, lerohantunk, megmutattuk a jegyet a jegyszedőnek, aki megmutatta, melyik teremben van. Mi úgy hallottunk, hogy 12-est mondott, de csak akkor jöttünk rá, hogy milyen hülyék voltunk, amikor beléptünk és akkor ment egy másik film. Gyorsan kijöttünk, alaposan megnéztünk a jegyet: 11-es volt ráírva. Mielőtt beléptünk abba a terembe, az egyik barátnőm megnézte a kitett plakátot egy pillanatra, aztán bementünk. Szerencsére a reklám ment, fellélegezhettünk! Megkérdeztem a barátnőmet, miért nézte meg a plakátot egy pillanatra. Azt felelte, hogy volt olyan eset, hogy nem az adott film plakátját tették ki az egyik moziban és a nézők összezavarodtak és a teremben kérdezgették egymástól, hogy jó helyen járnak-e.
A mai napon is voltam moziban. Akkor is hülye voltam, hogy nem olvastam el alaposan a jegyemet, hogy melyik teremben lesz. Amikor megjelent a jegyszedő, szép sorba álltak a nézők. Amikor a jegyemet megnézte, a 6-os teremre mutatott. Mielőtt beléptem, megnéztem a filmcím kiírását, mert pont a teremszám alatt volt kiírva. De amikor beléptem, a film már elkezdődött, csodálkozva bámultam, aztán kapcsoltam, hogy ez 2D-s! Kijöttem gyorsan vörös fejjel, megnéztem alaposan a jegyet: 9-es szám volt rajta! A jegyszedő is figyelmetlen volt, mert fejjel lefelé nézhette meg és azt sem nézte meg, hogy melyik dimenziójú. Ugyanis 3D-ra szólt a jegyem. Eléggé szégyelltem magam. Régen másképp néztek ki a jegyek és könnyebb volt megfigyelni.
A párom mondta, hogy ez bárkivel előfordulhat, ne foglalkozzak, hogy mit gondolnak a nézők. Vele meg a barátaival is történt, hogy egy izgalmas filmet néztek meg. Az egyik haverja annyira beleélte magát, hogy a film végén majdnem a fal felé indult, mert eltévesztette a kaput :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!