Hogyan érhetném el, hogy elengedjenek egyedül Budapestre?
Ha az én lányom 16 évesen egyedül mászkálna, valahol én is szívbajos lennék, azért így érthető a szüleid féltése, de hogyan is lehetne ezt megoldani?
A barátod mehetne hozzád sűrűbben, ott is aludhatna szerintem. 17 éves srácokat nem igazán szoktak inzultálni.
Mond meg neki, hogy szüleid nem engednek, jöjjön ő majd, legfeljebb bepótoljátok.
Én budapesti fiú vagyok, és nekem is volt 15-17 évesen más városban lakó barátnőm. A lányt csak nagyon sokára engedték Budapestre, egy évig bizony én vonatoztam le hozzá. A szülinapomat meg megünnepeltem külön vele is péládul.
Ez van...
Tégy le az ötletről.
Mellesleg gondolom,meg sem próbáltál a közeledben,netalántán élőben keresni valakit,csak neten tőled majdnem 200 km-re,csakhogy nehezebb legyen az életed.
Ebből úgy sem lesz semmi komoly.
#17: De lemondhatod. Normális ember megérti.
Amúgy, éépp ezért nem kell könnyelmű igéreteket tenni, mert ez lesz belőle.
Szülők nem engednek el. Elszökés eszedbe ne jusson, gondolj a szüleidre,akik azt se tudnák, hol keressenek, legyen benned empátia, és ne légy önző.
ELőbb utóbb úgy is találsz majd egy közel lakó fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!