Hogyan érhetném el, hogy elengedjenek egyedül Budapestre?
Sehogy.
Természetesen külön szobában aludnatok,ugye?
Beszéljenek a te szüleid a barátod szüleivel, hátha az kicsit megnyugtatná őket. Azt értem, hogy nem fognak téged csak úgy 200 km-re furikázni, mert már önmagában nem kis pénz és még haza is kell jönni, időben sem kevés.
Az, hogy féltenek, érthető megint valahol, de szerintem ha szülő beszélne szülővel, az sokat segíthetne.
Egyébként úgy mennyire vagy önálló, szoktál ekkora távolra utazni alapból? Van az a tini, akit nyugodt szívvel engednék el, mert tudom, hogy feltalálja magát, de van az is, aki a szomszéd városkában is elveszik. Te melyik típus vagy?
Mintha kb a saját naplómat olvasnám, ugyanilyen voltam 15 évesen, és ugyanilyen egyszerűnek gondoltam a világot.
De azért ennyi idősen már megérthetnéd, hogy ha a szüleid azt mondják, nincs pénz valamire, akkor nincs rá és kész. Szintén 200 km-re nőttem fel Budapesttől, ma már ott élek, hidd el, baromi sokba kerül egy ilyen oda-vissza út.
Két találkozás után kijelenteni, hogy elmondhatatlanul szerelmes vagy, szintén borzasztó túlzás.
December 26 pedig nem csak a barátod születésnapja, hanem mellesleg karácsony is, tudják a fiú szülei egyáltalán, hogy náluk tervezed tölteni a napot? A szüleid helyében iszonyat kellemetlennek érezném beállítani egy vadidegen családhoz karácsonykor, nem csodálom, hogy nem akarnak elvinni.
És az is nagyon szuper, hogy ha bármi történik, akkor a barátod megvéd. Mi elég jó környéken lakunk a párommal (aki 35 éves és 185 magas), de néha még így is belefutunk olyan emberekbe, akikre ő is azt mondja, hogy nem szeretné, ha belénk kötnének. Tudom, milyen adoniszként tekintesz a fiúra, de szerinted mit tudna tenni, ha tényleg baj lenne?
Az összes közül a legnagyobb ellenérvem egyébként a karácsony, december 26-án szerintem semmi keresnivalód nincs egy idegen családnál.
Tudom, mindezzel tisztában is vagyok. Szüleimet is meg tudom érteni, de bennem van ez a "kettősség", hogy így fogalmazzak..Csak mégis, ott van az, hogy annyira szeretnék vele lenni és nagyon félek, hogy egyszer a távolság miatt fogom elveszíteni.
(Amúgy a szülei tudják és nincs ellenükre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!