Tábori zuhanyzóban bikini?
Figyelt kérdés
Lányok, táborban/osztálykiránduláson, ha a zuhanyzófülkék nyitottak felvesztek bikinit, vagy simán lezuhanyoztok mások előtt?2018. dec. 16. 21:43
1/7 anonim válasza:
Igaz én már sajnos kinőttem ebből a korosztályból, de annó én meztelenül zuhanyoztam...
39N
2/7 anonim válasza:
Én egyszer felmásztam a női zuhanyzó ablakába és láttam, hogy minden csaj meztelenül zuhanyzott.
3/7 anonim válasza:
Mi értelme van bikiniben zuhanyozni? Egyetlen értelmes embernek sem jut eszébe!
4/7 anonim válasza:
Ilyen helyeken fiúk és lànyok is szóval mindenki pucéran zuhanyzik, bikiniben valóban nem sok értelme van.
5/7 anonim válasza:
bikiniben zuhanyozni? -és hogy mossa meg a seggét,nuniját?
6/7 anonim válasza:
Igaz már én sem vagyok lány de én is mindig meztelen zuhanyoztam ugyan úgy mint most is bár milyen közösségi zuhanyzóban,hiszen csak így lehet normálisan letusolni szerintem,meztelen 36N
7/7 anonim válasza:
A mi osztályunkban a lányok meztelenül zuhanyoznak, így én is. Valahogy így alakult ki még alsó tagozatban. Nekünk van úszás is és utána is fürdőruha nélkül zuhanyozunk. Nálunk nem számít cikinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!