Szerintetek ciki rám nézve?
Figyelt kérdés
Anyukám elvált. Általában ketten járunk strandra. Tavaly megtörtént,hogy a Balatonnál voltunk pontosabban Almádin. Anyukám felső nélkül napozott,amikor osztálytársaim ,pontosan kettő fiú arra járt. Keszakarva közelebb is jöttek köszönni,csak hogy jobban megnézzék,amin azután sokáig gúnyolódtak. Ebben az évben újra Balaton lesz a cél. Szerintetek,ez nem égető kicsit anyukamra,vagy én rám ha pl ismerős meglátja,és ezen csamcsognak? L2018. ápr. 16. 16:28
1/9 anonim válasza:
Ez rájuk nézve ciki, hogy ennyire éretlenek. Sokan monokiniznek.
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki csak van aki másképp tudja felfogni!
3/9 Ramone válasza:
Nem hogy te is ledobnád és megdicsèrjük :D
4/9 anonim válasza:
Inkább büszke lehetsz anyukádra hogy milyen jól néz ki!!
5/9 anonim válasza:
Ühümn. S mekkora is az esélye, hogy pont ott nyaraljanak az osztálytársaid is?
6/9 anonim válasza:
Mi ebbe a ciki, akar rád, akár anyukadra nézve?
7/9 anonim válasza:
Egyszer (még jó régen) egy barátommal és a szüleivel közösen mentünk strandra. A barátom anyját addig még sosem láttam fürdőruhában, de épp hogy csak takart valamit a bikinije. Neki ez teljesen természetes volt, és szerintem fel sem tűnt, hogy egész idő alatt őt bámultam... (Sajnos, a felsőt nem vette le.) :)
8/9 anonim válasza:
De jó hogy valahol még lehet felső nélkül napozni..
9/9 anonim válasza:
Annak örüjj hogy ilyen vagány anyukád van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!