Jokepu fiuk! Szoba alltok nem tul szep lanyokkal? Vagy tul atlagossal?
Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 19:17
21/32 anonim válasza:
Nekem az átlagos lányok tetszenek.
Mellesleg,ez viszonylagos,hogy kinek mi a szép illetve átlagos.
Rám is mondták már többen,hogy jóképű vagyok,de volt olyan is,aki a szemembe mondta,hogy csúnya vagyok.Akkor,most mi az igazság?Valószínűleg egyik sem,vagy mindkettő.
22/32 anonim válasza:
Lehet, hogy szép vagy amúgy, magadról úgy se tudod eldönteni, majd a férfiak eldöntik, de ha túl magasra teszed a lécet, ne csodálkozz, ha csak arra kellesz nekik (joggal, mert felszínesnek néznek)...
23/32 A kérdező kommentje:
De miert lennek felszines?
2018. dec. 15. 20:41
24/32 anonim válasza:
Ez felszínesség. Akinek csak a külső a fontos. Tipikus mai tini lány. Nem vagy egyedi, se különleges.
25/32 anonim válasza:
Már a kérdésed is felszínes!:P
26/32 A kérdező kommentje:
30as vagyok.
Egyebkent a ket nagy szerelmem randa volt :P
2018. dec. 15. 21:22
27/32 anonim válasza:
Persze , ha normális miért ne ?
Veled persze nem .
28/32 anonim válasza:
30-as nőként már tudhatnád, hogy nem.
29/32 anonim válasza:
Azt hittem,úgy 15 éves lehetsz,de hát tévedtem,ne haragudj...:P:D
30/32 he84 válasza:
Hát nem igazán látszottál 30 év körülinek kérdező, de oké. És a kisugárzás nem erős szokott lenni, hanem legfeljebb tetsző. Nincs ilyen hogy gyenge, vagy erős kisugárzás. És ha főleg a külső, a jóképűség számít neked, akkor igenis felszínes, kényes vagy, már bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!