Jokepu fiuk! Szoba alltok nem tul szep lanyokkal? Vagy tul atlagossal?
Mit kell kasztokban gondolkodni, ha szépségről/jóképűségről van szó? Nem értem! Lehet átlagos vagy, másoknak rusnya, megint másoknak szép!
Nálam ugyanez férfiként. Valaki a kezdetektől fogba nagyon távolságtartó velem szemben (valszeg rondának tart, nem vagyok az esete), aztán összejöttem a gimi egyik, ha nem a legszebb csajával, aki oda-meg vissza volt értem, anyukája is mondta, hogy milyen jó pasit fogott ki a lánya (4 évig voltunk együtt).
Megint másoknak meg egy unalmas, teljesen átlagos felejthető srác vagyok.
Nem vagyok önbizalom hiányos, ezt önkritikának hívják.
Ertem.Koszonom.
En egyszerunek tartom magam...de nemreg,amikor felutaztam Budapestre a vilag egyik legjobb pasija nezett hosszasan,romantikusan a szemembe 😍😍😍
Nagyon boldog voltam!
"Es akkor most mi lesz?
Csorgassam a nyalam hiaba?”
És akkor az átlagos, nem túl helyes csávókkal mi lesz, ha még a saját kategóriája is jóképűt akar? Vic vagy kérdező én nekem ha tetszik egy szép csaj, tudom hogy nem vagyunk egy kategória, és nem nyáladzok utána...
Termeszetesen eltuloztam.
Szamomra a kisugarzas a legfontosabb!
Es ha egy atlagos pasinak eros a kisugarzasa,azutan is csorgatom a nyalam 😄😄😄
Persze csak azert,mert fuggetlen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!