Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A szomszédunkban van egy...

A szomszédunkban van egy férfi, akit rendszeresen női ruhába öltözve lehet látni. Mit tehetnénk, hogy legalább mások előtt ne mutatkozzon így?

Figyelt kérdés
Társasházban élünk a férjemmel és az 4 éves lányommal és a 6 éves fiammal. Ezt a férfit sokszor látjuk napközben, ezzel minket kényelmetlen helyzetbe hozva. Rendesen fel van öltözve, tehát még szeméremsértést sem követ el. Mit tehetnénk, ha a kérésünkre sem hagyja ezt abba?
2018. dec. 15. 00:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%
Engem pl nem neveltek úgy hogy ez rossz, de attól még tudom hogy rossz. Legalábbis nem normális. Persze tudom nem kell normálisnak lenni, de azért azt ne mondja nekem senki hogy a gyerekeimet arra kell neveljem hogy ez is normális.. miért kéne hazudnom nekik ha rákérdeznek? Miért kell a gyerekeknek már kb mindenhonnan b*zikat meg leszbiket látniuk? Miért kell ennyire ostoba liberálisnak lenni? A melegek csináljanak amit akarnak, félreértés ne essék, engem nem az zavar ha valaki meleg, hanem hogy mindenhonnan az emberek képébe nyomják, hogy TESSÉK ITT VAN FOGADD EL. Hát elfogadom, csak ne lássam. Heterókat dettó nem akarok látni ahogy nyalják falják egymást, tartsa meg ezt mindenki magának és otthon csinálja.
2018. dec. 15. 21:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Akik szerint ez nem normális, azok mit szólnának egy bajszos nőhöz? Vagy egy olyan férfihoz akinek női mellei vannak? Fülbevalós férfi? Hosszúhajú férfi? Kopasz nő? Kopasz nő bajusszal szoknyában? Férfi színész női szerepben főpróbáról hazaugrik sminkben meg jelmezben? Az is baj? Mikortól számítanak nemnormálisnak? Legyen már egy lista arról hogy mi számít normálisnak, mert én valahogy sosem tudom. És egyáltalán nem vagyok liberális, szerintem halál konzervatív vagyok, szeretem a rendet, a szabályokat, csak akkor legyen egységes, formális, lehessen mondani, hogy na ez a normális, ami ettől eltér az meg nem.
2018. dec. 15. 21:45
 23/25 anonim ***** válasza:
42%

Ki hatàrozza meg, hogy mi a normàlis?

Egyàltalàn, mit jelent normàlisnak lenni?

Tényleg nem értem, hogy benneteket miért zavar, hogy kin milyen ruha van, vagy hogy éppen kit szeret

Nekem például van nagyon kedves ismerősöm, aki meleg... intelligens, érzékeny, tisztességes...

Nem ennek kellene a fontosnak lennie, mikor megítélünk valakit????

Tudtok egyetlen, kézzel fogható, alàtàmasztható okot mondani, hogy miért sért benneteket valakinek a nemi identitàsa, az önkifejezési formàja????

Miben szenvedtek kárt egy homo/bi/transz/pànszexuàlis miatt?

Mivel bàntanak benneteket, amiért szabályosan gyűlölitek őket?

Tényleg érdekel a vàlaszotok, mert rohadtul nem értem

S még valami....ugye azzal tisztában vagytok, hogy ha összeszàmolnànk a homoszexuàlisokat, biket, transzokat, pànszexuàlisokat, metroszexuàlisokat, aszexuàlisokat, crossdresseröket, androgyn embereket, nemvàltókat, akkor a heteroszexuàlisok vannak kevesebben???????

2018. dec. 16. 00:40
 24/25 anonim ***** válasza:
21-es vagyok. Tudsz szöveget értelmezni kedves 23-as? :) Úgy látom nem. Direkt leírtam hogy nem a melegekkel van bajom, hanem... Nincs kedvem újból leírni. Olvasd vissza ha ilyen ostoba vagy
2018. dec. 16. 08:35
 25/25 anonim ***** válasza:

24-es, nem CSAK a melegekről írtam, példaként megemlítettem egy kedves ismerőst, aki történetesen éppen meleg

De, csakhogy megnyugodj:

ismerek biszexuàlisokat, nemvàltót és crossdressört is. Mindannyiuk, kivétel nélkül jó humorú, kedves, magas intelligenciàjú személy.

Továbbra is kérdés (mert nem vàlaszoltàl), hogy mi velük a problémàd?

Miért érzed magad sértve általuk?

Kinek ártanak, effektíve?

Egyre inkább az az érzésem (előbbi kommentjeid is megerősítenek ebben), hogy valójában magaddal van a legnagyobb bajod.

Meg vagy keseredve.

Az, hogy kitérsz a vàlaszadàs elől,S tàmadàsba lendülsz (vagdalkozol-személyeskedsz) azt bizonyítja, hogy Te sem vagy tisztában önmagaddal, és az indulatod forràsàval.

Ez nem baj, engem ez elgondolkodtat, tulajdonképpen meg is sajnàltalak. Szörnyen nehéz lehet úgy élni, hogy képtelen vagy az elfogadásra.

Még mindig vàltoztathatsz magadon önismerettel, teràpiàval.

2018. dec. 16. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!