A szomszédunkban van egy férfi, akit rendszeresen női ruhába öltözve lehet látni. Mit tehetnénk, hogy legalább mások előtt ne mutatkozzon így?
Ki hatàrozza meg, hogy mi a normàlis?
Egyàltalàn, mit jelent normàlisnak lenni?
Tényleg nem értem, hogy benneteket miért zavar, hogy kin milyen ruha van, vagy hogy éppen kit szeret
Nekem például van nagyon kedves ismerősöm, aki meleg... intelligens, érzékeny, tisztességes...
Nem ennek kellene a fontosnak lennie, mikor megítélünk valakit????
Tudtok egyetlen, kézzel fogható, alàtàmasztható okot mondani, hogy miért sért benneteket valakinek a nemi identitàsa, az önkifejezési formàja????
Miben szenvedtek kárt egy homo/bi/transz/pànszexuàlis miatt?
Mivel bàntanak benneteket, amiért szabályosan gyűlölitek őket?
Tényleg érdekel a vàlaszotok, mert rohadtul nem értem
S még valami....ugye azzal tisztában vagytok, hogy ha összeszàmolnànk a homoszexuàlisokat, biket, transzokat, pànszexuàlisokat, metroszexuàlisokat, aszexuàlisokat, crossdresseröket, androgyn embereket, nemvàltókat, akkor a heteroszexuàlisok vannak kevesebben???????
24-es, nem CSAK a melegekről írtam, példaként megemlítettem egy kedves ismerőst, aki történetesen éppen meleg
De, csakhogy megnyugodj:
ismerek biszexuàlisokat, nemvàltót és crossdressört is. Mindannyiuk, kivétel nélkül jó humorú, kedves, magas intelligenciàjú személy.
Továbbra is kérdés (mert nem vàlaszoltàl), hogy mi velük a problémàd?
Miért érzed magad sértve általuk?
Kinek ártanak, effektíve?
Egyre inkább az az érzésem (előbbi kommentjeid is megerősítenek ebben), hogy valójában magaddal van a legnagyobb bajod.
Meg vagy keseredve.
Az, hogy kitérsz a vàlaszadàs elől,S tàmadàsba lendülsz (vagdalkozol-személyeskedsz) azt bizonyítja, hogy Te sem vagy tisztában önmagaddal, és az indulatod forràsàval.
Ez nem baj, engem ez elgondolkodtat, tulajdonképpen meg is sajnàltalak. Szörnyen nehéz lehet úgy élni, hogy képtelen vagy az elfogadásra.
Még mindig vàltoztathatsz magadon önismerettel, teràpiàval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!