Mit tennetek, ha egy jo baratotok el akarna menni egy tehetsegkutatoba, de nem jo abban, amit csinal, pl semmi hangja nincs?
Egy baratotok mondjuk nagyon sokat enekel, nektek is enekelt mar, es ti azt mondtatok neki, hogy nem rossz, de azert nem dicsertetek.
Fejebe veszi, hogx valamilyen tehetsegkutatoba akar indulni, viszont mivel nincs hangja, igy csak leegetne magat.
Ha azt mondanatok neki, hogy ne menjen, lehet megharagudna ratok, vagy megbantanatok ot.
Mit tennetek?
Kérdés, hogy a családja és más barátok mit csinálnak. Ha ők támogatnák, én inkább csendben maradnék, mert ha én lennék az egyetlen ellenző, akkor csak magam ellen fordítanám.
Ha csak rajtam múlik, akkor én elmondanám neki. Azért vagyok a barátja, hogy őszinte legyek vele és megpróbáljam megóvni a sérüléstől. Elmondanám neki, hogy a hangja nem megfelelő, vegyétek fel, hallgassa vissza, akár párhuzamosan játszva az eredetivel. Hátha feltűnik neki a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!