Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk ti örülnétek ilyen...

Fiúk ti örülnétek ilyen karácsonyi ajándéknak?

Figyelt kérdés
Ugy dontottem a szeretet unnepen szeretetet ajandekozok ezert vettem egy szep kis uveget es abba irtam kozos emlekeket raktam kozos kepeket kedves kis uzeneteket a baratomnak 😊😊

2018. dec. 13. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Klassz, egy ujab kacat a polcon.
2018. dec. 13. 22:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok fiú, leírom a véleményemet: kedves kis üzenet csak úgy bájos lehet, de ez nem karácsonyi ajándék. Közös kép és emlék, azt is ketten hoztátok létre, nem te alkottad, nekem az nem tűnik ajándéknak. Az ilyesmik pedig adott esetben elég giccsesek is, nyilván függ attól, hogy konkrétan mi, hogyan tálalod és milyen a személyiségetek.

Mindenesetre a szívecskés macinál és képes párnánál egy fokkal jobb...

Sokkal szeretettelibb, ha ilyen kis üzenetecskék helyett olyat adsz, ami neki jó és ami megmutatja, hogy ismered, tudod, mi okoz neki örömet. Ha ő olyan kivételes srác, hogy az emlékes üvegecske az, akkor rendben van, de nagyon, nagyon kevés fiú ilyen (s azért a nők sem erre vágynak karácsonykor, azt hiszem). Még ha romantikus és szeret, akkor sem igazi ajándék ez alapesetben.

2018. dec. 13. 23:09
 13/19 anonim ***** válasza:
hát az idétlen, adok egy kuponfüzetet, amiket majd beválthatsz nálam ajándéknál egy fokkal jobb...
2018. dec. 13. 23:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem, ezek a páros pólók, fényképalbumok, stb. nem az én világom.
2018. dec. 13. 23:55
 15/19 anonim ***** válasza:
28%
Nekem a legszebb ajándék volt amikor hasonlót kaptam <3
2018. dec. 14. 08:02
 16/19 anonim ***** válasza:
25%

Inkább olyasmit adjál neki, ami jó is valamire.

Szép és kedves ajándék, de a közös emlékek az ő fejében is léteznek (hacsak nem beteg), ideális esetben pedig minden nap látja a saját és a te képedet, és beszéltek is egymással:)

2018. dec. 15. 20:01
 17/19 anonim válasza:
Én örülnék neki
2018. dec. 17. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Nőként válaszolok: szerintem egynek elmegy de inkább valentin napra, évfordulóra hagynám.

Neked kell ismerned a barátodat, te tudod mennyire szentimentális.

Egy barátnőm készült hasonlóval ünnepre, a párja egyet kettőt megnézett majd elfelejtette, áll a polcon.

Egy férfi barátom viszont nagyon örült. Igaz az ő barátnőjének sok nehézsége volt az érzelmeinek kimutatásával, így hatalmas szónak számított egy ilyen jellegű ajándék.

2018. dec. 18. 00:22
 19/19 cro-minyon ***** válasza:
Szerintem jó ötlet.
2019. jan. 5. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!