Karácsonyi ajándéknak koncertjegy?
Figyelt kérdés
Ti örülnétek, ha karácsonyra koncertjegyet kapnátok ajándékba?2018. dec. 9. 17:03
1/4 anonim válasza:
Igen, ha olyan koncertre amire vagyok vagy szivesen mennek. De gondolom ez evidens! Csak ugy egy xy koncertjegyet amugy sem vernem a seggemhez...
2/4 anonim válasza:
A koncertjegyet mindig jó ajándéknak tartom, legyen bármilyen alkalom: Karácsony, születésnap, stb.
3/4 anonim válasza:
Igen, de csak ha érdekel és ráérek (s nincs extrém messze. eléggé gond lenne jelenleg többszáz km-t utaznom egy koncertre, bár talán van csapat, ami miatt megtenném). Ha közelről ismered az adott személyt, akkor sokkal kevésbé kockázatos a dolog :)
4/4 anonim válasza:
Egyszer kaptam és örültem neki, mert a Mátyás templomba szólt, s ott én még nem jártam, ráadásul mindannyian kaptunk egy-egy jegyet, akik együtt karácsonyoztunk, és együtt vonultunk el a programra, mert az ünnepek alatt volt a koncert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!