Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bejelentkezett hozzám masszázs...

Bejelentkezett hozzám masszázsra a református lelkész. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, a kérdés elég hülyén hangzik. Három éve lettem református, mióta férjhez mentem, mert a férjem szeretett volna templomi esküvőt, így felvettem a vallást. A lelkész egy 36 éves két gyerekes hát elég megnyerő külsejű, nagyon intelligens ember.

Egyébként az esküvő óta személyesen nem találkoztunk, néha facen váltunk pár mondatot, kivel mi van,mert elég közvetlen lett a kapcsolat vele mikor az akkor még vőlegénnyemmel elkezdtunk hozzá jegyesoktatasra járni.

Én pedig pár hónapja kezdtem a masszázs vállalkozásom és hirdetem is facen, ott látta ő is. És Bejelentkezett. Félreértés ne essék! Nem vagyok ráindulva a lelkészre, csak olyan furi szitu ez. Hogy "Isten szolgája" jön masszázsra és egy kisgatyaban fogom látni. Szóval olyan idegen ez az egész szitu. De mivel egy nagyon jofej pasi és tényleg jó vele beszélgetni, nem akarom lerazni valami mondvacsinált ürüggyel. Eddig annyit mondtam neki, hogy nézek időpontot, hogy mikor tudna jönni.

Ti mit tennétek a helyemben? Lehet, nem kellene ennyit görcsölnom rajta.

2018. dec. 9. 18:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De nyilván rámoccantam a lelkészre! Valahogy éreztem, hogy ez kerekedik majd ki belőle. Amúgy ha rá lennék moccanva, akkor inkább örülnék neki, hogy jönne, nem?
2018. dec. 14. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!