Ha valakit törlök a viberről, az nála is megjelenik, hogy töröltem?
Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 08:28
1/3 anonim válasza:
Nem jelenik meg, de (valószínűleg) az online állapotodat sem fogja látni, mivel - azt hiszem - csak a kontaktlistán lévőkkel osztja meg a program ezt, bár ez lehet állítható.
Törlés után az fel fog tűnni, hogy "soha nem lát fent" és ebből megsejtheti a törlés tényét.
Már ha jól tudom, hogy online állapotot nem mutatja, én így tapasztaltam, van ismerős akinél nem vagyok fent, üzenek neki, megkapja, de én soha nem látom online.
2/3 anonim válasza:
Nem jelenik meg sehol.
Azt meg, h valaki mikor elérhető viberen, ki lehet kapcsolni a beállításokban. Én kikapcsoltam, mert utálom ha számon kérnek, hogy ha 12.34kor láttad az üzenetet akkor miért másnap válaszoltál...
3/3 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM.
2018. dec. 9. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!