Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook oldalamon mindig...

A facebook oldalamon mindig megjelenik belépéskor az e-mail címem, miért, mikor én töröltem az összes előzményt?

Figyelt kérdés
Nem szeretném ,ha ottmaradna kilépéskor az e-mailem,mert már nemegyszer megjártam ezzel.Hagytak mást belépni úgy ,hogy jelszócserét kért,mintha elfelejtette volna a régit.
2017. jún. 23. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nem előzménynek számít így nem is került törlésre. Űrlap és keresőmező a megnevezése a Firefoxban például, és köze sincs a meglátogatott weblapokhoz (azok az előzmények).

A jelszócsere amúgy semmit nem ér, ha nem tudnak belépni az e-mail fiókodba. Annak a jelszavát pedig jobb esetben nem tudja senki, kivéve ha felelőtlen módon triviális vagy kikövetkeztethető jelszót használsz. És akkor még ott van a mobilhitelesítés is, amikor sms-kóddal lehet csak belépni, ami még biztonságosabb. Csak hát használni kell ezeket.

2017. jún. 23. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Elfogadom- Ön bizonyára jobban tudja- ,hogy az nem előzmény.Ennek ellenére,vagy épp emiatt mégis többször beléptek,pedig kitalálhatatlan jelszót ,pl.salamonsegge99,/persze nem ez volt ! / és engem letíltottak,mert nem tudtam az új jelszót A szemlyi elküldéséve,meg sok keresztkérdés után tudtam csak visszalépni.Nem szeretném ,ha bárki látná az e-mal címemet,de nem tudom kitörölni. A kérdésem,hogyan lehet ezt megszüntetni ?
2017. jún. 24. 06:27
 3/8 anonim ***** válasza:

A böngésződben tárolt e-mail címet csak az látja aki fizikailag hozzáfér a gépedhez és ki tudja lesni. A jelszót azonban még akkor sem fogják tudni, ha az nincs elmentve és te írod be kézzel.

Két eset lehetséges még: más helyeken is belépsz ahol eltárolják a jelszavadat, vagy a te gépeden vagy böngésződben van kémprogram vagy vírus amivel kilesik a jelszót. Ehhez elég csak valamilyen hírfolyamban terjedő kártékony linkre kattintani. Szóba jöhet még a próbálkozás is, ha valaki gyakori jelszavakat próbálgat hogy hátha valamelyik belépteti, pár próba után zárolhatják a fiókodat a sikertelen belépési kísérletek miatt (de erről az oldal is értesíteni fog).

Mindenesetre ha úgy gondolod hogy a kiírt e-mail a hibás, akkor a böngésző előzményeinek törlésében van, de nem az előzményeket kell törölni hozzá. Fel vannak sorolva különböző lehetőségek hogy mit töröljön (sütik, belépési adatok, előzmények, oldalmegtekintések, stb... és ott kell lennie közte valami olyannak hogy keresőmezők, űrlapok, szövegdobozok).

2017. jún. 24. 10:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Azt már korábban is írtam,nem kitalálható jelszót használok. Az lehetséges,hogy más háromszor zott ezért engem letíltottak.Az is lehetséges ,hogy kémprogram van a gépen. Pedig sokszor végzek vírusrtást ,meg rendszervisszaállítást is. De a többinek is utánnanézek. Mégegyszer köszönöm,remélem megoldódik a gondom !
2017. jún. 25. 09:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem oldódott meg és ez szörnen idegesít ! Ha csak bejelölöm a facebookot,megjelenik az oldaal és be van írva az e-mail címem. Nem láthatja más ,mert én egyedül használom ezt a gépet,senki más,de az e-mail cíímem nagyon sokan tudják .Esetleg valaki beírta és rögzíttette? Csak találgatok .Én mindenesetre minden kilépéskor ,minden visszafelé lépegetéskor kitörlöm ls mégis ! Nem akarok e- mailt cserélni,de ezt muszály lesz megszüntetnem!
2017. júl. 20. 10:40
 6/8 anonim válasza:
Ha az e-mail címed belépéskor megjelenik, akkor te kérted annak a mentését. Ilyenkor szokott belépéskor azonnal megjelenni a e-mail c. csak a jelszót kell beírni (vagy azt is kihozza?). Menj a Google Chrome "Beállítás" >Speciális beállíítás > Jelszavak kezelése. Itt keresd meg Facebookos email címed és a jobb oldalon lévő X-el törölt. Ezután, ha be akarsz lépni kérni fogja az e-m-i címed és jelszavad. Remélem segített.
2017. júl. 22. 14:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Te egy szuper személy vagy / nem tudom,hogy nő,vagy férfi ! / ,nagyon köszönöm a válaszokat. Köszönöm,hogy segítesz,de én nem mentettem az e-mail címet még véletlenül sem. Isten őrízzen,direkt nem akartam.Jó,én végogjárom ezt is mégegyszer.bár már egyszer végigcsinálta,mégis megjelenik. Attól félek,hogy megint ki fognak tíltani,mert nem tudják,hogy én vagyok-e a belépóő.Nem szeretném elveszíteni ezt a fiókot ,mert rengeteg fényképem van benne.Egyszer már a letíltás után csak a személyim fotójával,,no meg kersztkérdésekkel kaptam vissza,aminek iszonyú nagy a kockázata.Azért köszönöm a segítő szándékot !
2017. júl. 23. 08:49
 8/8 anonim válasza:

Kedves kérdező! Ha te végig járod azt az utat, amit az utólsó válaszadó leírt Neked, - kizárt dolog, hogy az e-mil címed megjelenjen !!!

Beállítások > Speciális > Jelszavak kezelése. Itt keresd meg a mentett Facebook e-mail, (ill. jelszavat). Jobb oldalt adja a lehetőséget (3 pont) Rákatt és és 2 lehetőséget kínál Neked -Részlet, vagy Eltávolítás.

Választ az eltávolítást, de előtte megnézheted milyen jelszavad is volt ott ??!!!

Azt viszont kétlem, hogy nem vetted volna észre, ha valaki próbálkozik a fiókodba belépni az e-mai címddel. Ugyanis a rendszer azonnal küldi, hogy hol, mikor próbálkoztak belépni a te fiókodba,(hó, nap, óra, perc) és milyen eszközről. Ha nem te voltál, akkor kéri, hogy tedd biztonságossá és válts jelszavat, stb, stb, Olyankor adja az instrukciót, hogy mit kell lépned. Tedd meg és kész van minden.

Remélem azóta rendeződött a problémád !

2017. aug. 28. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!