Ezek a férfiak ilyenkor tényleg komolyan gondolják?
Élelmiszeripari gyárban dolgozom. Minőségellenőr vagyok, tehát az adott műszakban találkozok szinte mindenkivel, aki a gyártás területén van, mert végig kell mennem x időközönként. Sokan szeretnek ilyenkor leállni beszélgetni velem, ha van időm, ha nincs, jópofiznak stb. Egy szintig még vicces meg szórakoztató, de már több férfi is van, aki kiderítette a nevem és bejelöl facebookon, ahol írkál, hogy elcsábíthat-e meg hasonlók.
Nem öltözködöm kirívóan, pláne, hogy mindenki egyen fehér ruhában van (nekem speciel 2 számmal nagyobb méretű nadrágot adott a HR) és hajhálóban. Jah és 26 éves létemre kb. 17-18 évesnek nézek ki, és nem mellesleg facebookon is a barátommal van kint közös kép.
Komolyan gondolják, hogy egy gyárban dolgozó 50 éves alkesz pasival akarok összejönni a fiatal jóképű barátom helyett? Vagy ilyenkor mit gondolnak ezek a férfiak?
Viccelődnek, most álljak ott fapofával? Próbálom azt a 2 percet ott eltölteni, naponta 1-2X kell mennem pl. ahhoz a géphez, hogy ha mond vmit, akkor mosolygok rajta, de sosem adtam arra jelet, hogy hú de belé lennék zúgva. De láthatná, hogy a másik 30 emberrel is ugyanúgy elbeszélgetek, mint vele.
Megnéztem a facebook adatlapot én is, ahol láttam h családja van, gyereke és felesége, aki példéul ugyanott dolgozik.
De volt, hogy egy 70+-os öregember akaszkodott így rám. Babynek szólít, na erre már csak nem is reagáltam, úgyhogy félreérteni sem tudná a dolgot.
De nekem ez annyira abszurd. Nem lenézem őket, de hogy gondolhatják komolyan, hogy én bármelyikőjüktől is akarnék bármit is
Szerintem sokan csak "teszik az agyukat" egymás - vagy önmaguk előtt, bebizonyítva önmaguknak, hogy "bárkinél lehet esélyük", valahogy van egyfajta ilyen mentalitás bizonyos emberekben...
Hasonló talán mint amikor utcán ha csapatban vannak, utánafüttyögnek nőknek, de ha egyedül van, nem tenné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!