Milyen okból csúnyáz le egy férfi egy teljesen szép arcú lányt?
Voltunk bulizni, odamentünk egy sráchoz, akivel korábban találkoztunk. Beszélgettünk, és a végén kijelentette nekem, hogy csúnya vagyok, és rám sosem fog nyomulni senki. Ezt így a szemembe, úgy, hogy 3 szót beszéltünk eddig kb, semmi rosszat nem mondtam, csak úgy random ok nélkül.
A bökkenő az, hogy sosem voltam csúnya, és rengetegen nyomultak már rám, meg most is, és életemben nem neveztek még így. A legnagyobb rosszindulattal átlagosnak lehetne nevezni, és ennyi. Nem nagyképűsködök, csak ez tényleg teljesen alaptalan volt.
Nem esett rosszul, inkább csak lesokkolódtam, hogy most ez mi? Ezt most így miért kellett? Ha van szeme, akkor látja, hogy nem vagyok csúnya. Akkor meg erre a megjegyzésre miért volt szükség? Szeretném megérteni az okát. :D Az más, ha nem vagyok az esete, hiszen nem lehetek mindenkinek nyilván. De egy alapból vonzónak tartott srácon akkor is látom, hogy nem csúnya, ha amúgy nem az esetem.
Szerintetek miért viselkedik így valaki?
24L
#6 Nyugtatót bevenni, kérdésen túllépni. A hisztit itt nem én művelem.
Többieknek köszönöm, lehet, hogy akkor valami nagyon nem volt szimpatikus neki abban a körülbelül 5 szóban, amit mondtam neki aznap este. Biztos van ilyen.
Tehát a lassan lincselni akaró válaszolóknak nem esett volna ez rosszul? Komolyan nem értem, a kérdező annyira nem elszállva írt magáról, ti meg itt kárörvendeztek, meg szidjátok. :/
Mert ez tuskóság, akár fiúnak, akár lánynak mondják.
Mit mondott volna? Hogy buta vagy? Annyi eszed sincs hogy ezt a sértést megértsd.
Bezzeg ha lecsúnyáz, akkor már egy olyan pontot sikerült érintenie, amit képes vagy felfogni.
Tipikus basic bitch.
Én őszintén nem értem, mi a probléma azzal, ha valaki képes beismerni, hogy teljesen normális arcberendezéssel rendelkezik, amivel az eddigi élete során semmi problémája nem volt az őt körülvevőknek. Nem azt mondtam, hogy én vagyok a világ legszebb nője és boruljatok le előttem, mert kb így reagáltok. Annyit írtam, hogy teljesen rendben van az arcom, nem vagyok egy szépségkirálynő, de a leírt jelzőt egy olyan ember szájából sem érdemli, akinek nem vagyok az esete. Objektívan nézve. Ti meg itt elhordtok mindenféle hisztérikának, csak azért, mert merek gondolkodni egy sértésen, ami mindenkinek rosszul esne, mindenki gondolkodna rajta és még alaptalan is. Gratulálok.
Ez a szituáció olyan volt, mintha egy átlagos testalkatú nőt kövérnek neveznének. Ez nem ízlés kérdése, hanem hamis tény. Ennyi a problémám, nem az, hogy "miért nem magasztalt az egekig", ahogy azt páran privátban írták nekem. Miért akarnám, hogy mindenki nekem nyalizzon? Hol írtam ilyet? Abszolut nem ez a lényeg...
És ha agyalok rajta, azzal is mi a probléma? Én mindenen agyalok, ilyen vagyok. Mellesleg ti is agyalnátok. Mindenki agyalna. Mert érthetetlen a helyzet, és mégis azért megpróbálnánk megérteni.
Néha nagyon meglepődök, hogy itt mennyi idióta ember megfordul napi szinten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!