Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Anett névröl?...

Mit gondoltok az Anett névröl? Mi jut róla eszetekbe? Tettszik?

Figyelt kérdés
Engem.így hívnak nem nagyon szeretem,de mindenki azt mondja milyen szép. Szerintetek? Amúgy nem vagyok buta söt inteligens magas sportos alkat. Mostanában olvastam az elözö ilyen kérdéseket és sokszor írták,hogy ribik,buták stb.

2018. dec. 6. 10:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Megírtam,hogy rosz a billentyűzetem a telefonom a csőd szélén,ezért nem tudtam rendesen írni mármint helyesen. Ha pedig ez egoizmusnak véled tévedsz mindössze azért írtam,mert a régi kérdésekben pont az ellenkezőjét írták az Anettokról. Azért köszönöm a választ!

2018. dec. 6. 12:53
 12/17 anonim ***** válasza:
3 Anettet ismerek. Akit én ismerek Anett, az a gimnázium utolsó évétől sorozatszült, most jár 7 gyereknél, kb. 4-5 apától. 😶 Egy másik 40 évesen 20-nak hiszi magát, mindene mű, még a szeme is. Sötétbarna szeme helyett kék lencsét hord. Amúgy kedves, de na. A harmadik egy normális, átlagos anyuka. De előrébb vagy a válaszokkal amúgy?
2018. dec. 6. 14:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új választ az a 7 gyermekes Anett picit leszédített a székröl is meglepödtem én egyátalán nem hasonlítok rá se a 40 évesen 20 évesnek hívö magát plasztikra én még nem multam el 20 se és a legnagyobb mü rajtam a szemüveg a harmadik biztos aranyos de arra sem hasonlítok mett nincs gyerekem Ebből is látszik,hogy sok Anett van és mindegyik más de ez igaz a Juliknál,Bálintoknál is mindenkinél.
2018. dec. 6. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs bajom az Anett névvel, de nem is tetszik különösebben.Olyan semmilyen. Egyébként nekem is van egy Anett ismerősöm, aki 40 és 20-nak érzi magát és mindene mű. :)
2018. dec. 8. 11:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tetszik,de van ennél rútabb név is.
2018. dec. 8. 12:36
 16/17 Lady Beth ***** válasza:

Anettka és a szpész projektje, illetve VV Anett. :D

Nekem nem tetszik, de hallottam már rosszabbat.

2018. dec. 11. 05:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is Anett vagyok, szeretem a nevem, de nem a legszebb név a világon. Magamon kívül nem sok Anettet ismerek, de mind normális egy kivételével. Hogy mi jut eszembe a névről? Tóth Papp Anett, bár ezzel nem nagyon szoktam foglalkozni. Ha tőle eltekintünk, akkor egy tök átlagos, barna, hosszú hajú és szemű, fehér bőrű átlagos magasságú és alkatú, tök átlagos lány.

És én nem asszociálok Anettkára meg ilyenek.

2020. dec. 14. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!