Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek "gáz", ha van...

Szerintetek "gáz", ha van olyan képen facebookon, amin csak 60-70 like van?

Figyelt kérdés
18/F
2018. dec. 3. 20:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Ez most komoly?
2018. dec. 3. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Az gáz, hogy azt hiszed a like-októl leszel érdemben ember, pedig valójában szánalmas vagy.
2018. dec. 3. 20:53
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Az én prof képemen meg van vagy 20, le se szarom, ha lehetne kikapcsolnám a likeolási lehetőséget. 16/F
2018. dec. 3. 20:54
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Öhm, nekem a legtöbb talán 24 ? :DD Akkor én nagyon gáz ember lehetek a te mércéddel.
2018. dec. 3. 20:55
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Nehéz az élet, kérdező.

21/f

2018. dec. 3. 20:55
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen fag gyerekeknek szerintem nem kéne számítógépezni/internetezni.. Nekem szerintem 6 évesen több eszem volt, pedig csak 17 vagyok most..
2018. dec. 3. 21:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen gáz, de csak mert úgy érzed. Ha nem éreznéd így fel sem tetted volna ezt a kérdést. Az gáz, hogy már itt van december 3. és idén eddig csak két rászoruló embernek segítettem? Lehet, hogy te háromnak, akkor már rögtön nem vagy olyan gáz mint én... ;)
2018. dec. 3. 21:32
 8/15 A kérdező kommentje:

Hogy én lennék buta? Ti ugrottatok azonnal a kérdésre, felháborodva, hogy "degázvagyhogyneledezszámít". :)

Egyébként régen, amikor még nem volt stílusom, meg kevesebbet jártam el, én us ezeket mondtam, mint ti.

De higgyétek el, azért jobb érzés úgy ránézni a facebookotokra, kiposztolni egy új képet, hogy van rajta 1-2-300 like, mintha 40 lenne. Jobb érzés, hogy 400 ember lajkolja es 60 imadomolja mondjuk a profilodat, mintha osszesen 40... :) Azert sokat elmond pl arról, hogy hányan ismernek, hát embert érdekel az, amit kiteszel stb.

2018. dec. 3. 22:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval nincs életed, és neked az a boldogság, ha belike-olják a hülye képeidet? Nincs annyi önbecslésed, ezért ilyen módon vársz megerősítést magaddal kapcsolatban? Tudod, aki a like-okra hajt és még büszke is magára, az egy szánalmas ember. De ezt veled nem lehet megértetni, mert neked csak a virtuális világ jelenti a boldogságot, másnak viszont a való élet, amiben te nem találod a helyed, ezért kell mástól a megerősítés számodra.
2018. dec. 3. 23:41
 10/15 A kérdező kommentje:

Ebben csak egyetlen dolog ferde.

Azt állítod, hogy az én önbecsülésem nincs rendben.

Azt mondom, hogy én nem tudom elhelyezni magamat egy valós közegben.

De mégis te vagy az, aki idejött a kérdésem alá és elkezdte bizonygatni, hogy "nem, ez nem ezen múlik, te alapvetően gáz vagy". Miért? Kompenzáció?

Hidd el, hogy van valós életem. És nem vagyok egy buta "fuckboy srác" sem. (De feleslegesnek érzem ezt bizonygatni, nem érzem rá a késztetést, veled ellentétben.)

És amit még inkább higgy el, az az, hogy az élet valóban nem ezen múlik, de alapvetően az, hogy hány lájk van a képeiden sok dolgot meghatároz.

Legfőképpen, hogy hány embert érdekelsz. Hogy hány ember tud rólad. Hogy mennyire vagy népszerű. Meg ilyenek.

(Persze igen, pontosan az történt a kérdés alatt, amire számítottam. Idejöttek kioktatni azok, akiknek nincs élete, hogy nekem nincs életem. Taps.)

2018. dec. 4. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!