Ha facebookon valaki annyit válaszol csak egy üzenetemre, hogy "Értem", az csak szerintem nagyon távolságtartó és közömbös válasz?
Figyelt kérdés
Szóval valószínűleg se én, se az üzenetem nem nagyon érdekli a másik felet, inkább egyenesen irritálja az, hogy írok neki. Főleg ha rendszeresen ad ilyen választ.
Csak én érzem kicsit undok válasznak ezt?
2018. nov. 21. 08:04
1/5 anonim válasza:
Te vagy az undok, hogy ilyet feltételezel! Számításba sem veszed mennyi energiájába került a másik félnek bepötyögnie ezt a szót.
2/5 anonim válasza:
Szerintem senkinek sem esik jól az "értem", de többnyire nem azt jelenti amit feltételezel, hanem hogy nem tudja, hogy mit mondjon/reagáljon arra amit épp mondtál neki. (Olyan, mint az "az jó", csak több mindenre használható.)
3/5 anonim válasza:
én is mindig azt mondom hogy értem. most mégis mit mondjak? :D ha felfogtam amit irt és semmi különös választ nem kell rá adni, akkor mondom hogy értem, aszt kész, nyugtázva.
4/5 anonim válasza:
Attól függ mi a téma, bár az érmének mindig 2 oldala van.
Nemlehet mindenre regényeket válaszolni, ha nem tartalmaz kérdést, a másiknak nincs hozzáfűznivalója nem írhat mást, max tesz egy lájk jelet, vagy szmájlit.
5/5 anonim válasza:
Emberek, ne legyetek mar ilyenek... miert kell minden egyes aprosagot tulreagalni??? Ahelyett, hogy panaskodnatok, inkabb kezdjetek el elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!