Nincs érettségim, emiatt mondják le egy életre a barátnőzésről?
Fogalmazásod alapján egyáltalán nem tűnsz butának! Így a csajozás is menni fog!
(Nem kamuzol egy kicsit??)
Szerintem kettesre megírni gyerekjáték, ne erőlködj a magolással hanem a megértésre koncentrálj illetve pl. a történelmet olvasd úgy, mintha egy történetet és emlékezni fogsz a lényegre. Én távoktatásban csináltam meg a 11-12. a Szinyei Merse Pál gimnáziumban, nem volt nehéz, próbáld azt. (Amúgy ha tanulmányozod amjd a korábbi érettségiket azok közt is találhatsz mintát ami legalább a ketteshez hozzásegít, pl. nem tudom hgoy változott e azóta, de megfigyeltem, hogy az egyik választható nagy esszéi történelemből mindig a magyar történelem 12. osztályos anyagából van, és az viszonylag sok pontot ér, szóval már leszűkítettem, hogy mit érdemes többször átolvasni előtte.)
Nyilván ha nem akarsz tovább próbálkozni, akkor nincs kérdés, nincs értelme nem elfogadnod a helyzeted.
Ne viccelj.
Nekem se nincs es mindig akadnak udvarlok.
Teged is megtalal a szerelem,hidd el.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!