Csak én szerintem megvetendő dolog a jómód, a gazdagság és a drága dolgok vásárlása?
Igen,csak nem meséltél milyen diplomások.
Várjál kitalálom,BME,ELTE,ÓE mind villamosmérnök meg mérnökinfó vagy proginfó,ugye?
JA NEM.
Mit tanulsz?
Piacképes szakmát kellene,és nem 110e kapnál.
Ennyi,csak ugye ehhez nem csak bulikázni kell hanem kemény mérnöki szakra menni.
Nem bulizok,extrém introvertált vgyok,nincsenek barátaim se,soha az életben nem voltam még buliban.
Gazdasági egyetemre járok
Na de milyen szak?Mert ha turizmus,szálloda,idegenforgalom az = szabadbölcsész színvonalban.
Pénzügy-számvitel,gazdasági matekos,gazdasági elemző na ezek okésak.
Gazdálkodási és menedzsment Foszk-ra járok jelenleg.
Itt arról volt szó,hogy mit tanulok,hanem hogy undorító ez a társadalmi szakadék
Nem undorító tegyél érte és jobb lesz neked.
Pont ez a baj,ezzel a szakkal egy jó erős fenék törlést csinálhatsz.
Inkább fejleszd magad,tanulj és huzz el dolgozni suli mellett ahogy én is tettem meg sokan.
Engem nem érdekel a pénz.Nem akarom hogy jobb legyen.Azt akarok hogy másoknak ne legyen szar.
Ha felajánlanának valami magas fizetést,el sem fogadnám.Egy hithű kommunista így gondolkodik.
Konkrétan minden tanítanak de semmit.
Tájékozódj a neten,komolyan nem értem ezt a mai fiatalságot semmi fifikáltság nincs bennük.
Ember gondolj bele mit tanítanak ezen a szakon?
Egy kicsit ebből egy kicsit abból de semmit se normálisan.
Büfészak ez is.
Pénzügy,számvitel,gazdasági matematikus ezek a jók,alkalmazott közgáz.
Komolyan szak választás előtt elmennék karriertanácsadóhoz meg állásportálokat böngésznék tájékozófnék,nem csak választok egyet.
AZ nem undorító, hogy egyesek lusták? Nem csak abban van különbség, hogy ki mennyit keres, rengeteg más dologban is különbség van.
Egyesek udvara rettentően szemetes rendetlen, lusták csengőt felszerelni, még postaládájuk sincs. A házszámot nem írják ki. Engem ez jobban zavar, mert ezekhez a dolgokhoz csak egy kis akarat kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!