Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ezeknek a "celebek...

Szerintetek ezeknek a "celebeknek" (ha lehet őket egyáltalán annak nevezni) szépek a gyerekeik?

Figyelt kérdés

Régen észrevettem már, hogy a celebek/hírességek gyerekeit kegyetlenül nagy felhajtás veszi körül. (Ami mondjuk érthető is), de szerintem nem jogos. A legtöbb ilyen celebnek ugyanis aranyos a gyereke, de én annyira szépnek egyiket sem tartom. Egy "sima" szülők gyermekei sokszor 100x szebbek mint a celebek gyerekei.

Szerintetek nekik szépek a gyerekeik:

-Hódi Pamela/Berki Krisztián kislánya, Natasa

[link]

-Kulcsár Edina kisfia, Medox

[link]

-Horváth Éva kisfia, Kristóf

[link]

-Szabó Zsófi kisfia, Mendel

[link]

-Cooky kisfia, Kevin

[link]

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2018. nov. 27. 09:04
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező, itt nem arról van szól, hogy attól, hogy szebbé válna attól egy gyerek, hogy Szabó Zsófi szülte és nem a 0 hírnévnek örvendő Nagy Mari.

A felhajtás Szabó Zsófi miatt van és mivel a gyerek belőle származik és 100%-ban az élete része ezért kap Mendel is külön "saját hírnevet". Az meg, hogy ki átlagos baba és ki nem; minden szülőnek a saját gyereke a legszebb - és mivel a híresség is így van a saját gyerekével, mi a híresség iránti rajongásunktól vezérelve ugyanezt gondoljuk.

Nekem meg 0 csemetével minden baba ugyanúgy néz ki. :D

2018. nov. 27. 09:20
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Nézzél sok celebet, jót tesz az értelmi képességednek - még a kérdésnek sincs értelme.
2018. nov. 27. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Senki nem azért szül gyereket (még a celebek sem) hogy mások vizuális igényeit kielégítse. Gyerekeket szépnek meg csúnyának bekategorizálni meg bűn, eszméletlen károkat tud okozni később az önértékelésben.
2018. nov. 27. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem attól függ, hogy kinek a gyereke. És nyilván minden szülő kissé elfogult a saját gyerekével. De a bulvárhírekbe nem a szomszéd csaj fog bekerülni a kisfiával, hanem pl. Szabó Zsófi. Ettől függetlenül vagy egy csomó nő, aki pl. fb-on "sztárolja" a saját gyerekét az ismerősök körében :)

Egyébként meg mindegyik belinkelt kisgyerek aranyos.

2018. nov. 27. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
van akiknek kifejezetten csúnya
2018. nov. 27. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak ok erzik magukat sztaroknak.. lassan meg a kakijuk is szebb lesz nekik.
2018. nov. 27. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Szeretnék szabadalmaztatni egy új terméket, csak nem tudom mi legyen a neve. Hasonló elven működne mint a sütiforma-kinyomó, csak ez az emberi végterméket formázná miközben érkezik, és az így létrejött alakzatot mindenki lefényképezhetné mielőtt kitörli és lehúzza, aztán rögtön posztolhatná. A celebeké biztosan sokakat érdekelne, elvégre egyedi, kreatív és az övék. Kifejezetten az ünnepekre szánnám, mert belülről jön, minden melegséggel. Csillag és szív formákra gondoltam első körben, és választható hozzá különböző színű (lebomló anyagból készült) csillámpor.

Tudom, hogy a Berki reklámozná, ha lenne rá elég zsém, a többieket nem annyira ismerem, de a gyerekeik posztolgatasából kiindulva, szerintem vennék mint a cukrot.

Lécci valaki valósítsa meg, lécci olvassa ezt egy unatkozó milliárdos, nem kérek jogdíjat semmit, elég nekem az öröm amit ezzel a követőknek okozok!

És ne feledjétek: mirőlszól papírzsepi, A4-es lap és szalvéta, most csak 3754 Ft/db + pktsg. Kövessetek be ha tudtok, mert nem vagyok fent. Ja kaptam egyszer egy kérdést privátban, de a YouTube-os Miről szól csatorna nem én vagyok. Engem max. az utcán lehet követni, de ha észreveszem hívom a rendőrséget.

2018. nov. 27. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Bár a kérdést kicsit én is értelmetlennek tartom, de ha már itt tartunk, szerintem az ilyen "celeb" gyerekeknek nem azért lesznek önértékelési problémái, ahogy kinéznek, hanem inkább attól, hogy milyenek a szüleik. Az itt felsorolt gyerekek újszülött fotói kivétel nélkül el lettek adva pénzért, a szülők szó szerint bohócot csinálnak a gyerekekből, és velük hívják fel magukra a figyelmet. Szegény Berki Natit előre sajnálom, hogy fogják utálni a drága fogyatékos szülei miatt...

A másik, hogy sokan akkora felhajtást csinálnak a gyerekből, mintha csak nekik születne gyerekük. (Kulcsár Edina&Szabó Zsófi tipikusan)

Közben rengeteg nő szenved betegségekben, és küzd azért hogy gyereke szülessen, annyi különbséggel, hogy nincsenek millió mindenféle orvosi segítségre. Számomra ezért nem szimpatikusak a magyar celebek.

(Kylie Jenner pl.simán az egész terhességét titokban tudta tartani, sok világsztár gyermekét még a lesifotósok sem tudták lefotózni)

2018. nov. 27. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem aranyosak. amúgy a kisgyerekek nem szoktak rondák lenni, majd csak később :D
2018. nov. 27. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!