Ha vissza lehetne utazni az időben, mikorra mennél vissza?
Úgy értem, hogy ha a születésed utáni évszámból választhatnál egyet, akkor melyik lenne az?
Én 2005-re mennék vissza, akkor voltam 5. osztályos, onnan számítva az a 4 év olyan emlékezetes, gyönyörű volt, hogy szerintem életemben nem lesz már olyan jó sajnos.
Születésem után? Az nem olyan jó, félnék hogy megváltoztatok valamit és rosszul sül el. Ha nem változtathatnék, akkor is nagyon furcsa lenne, szerintem olyan mint visszaolvasni egy gyerekkori naplót... valahogy mindig nagyon gáz. Talán az első pár napomra mennék, megnézném az ősöket fiatalon. Vagy valaki mást látogatnék meg gyerekkorában akivel akkor még nem volt kapcsolatom, mondjuk 89-90 környékén.
Bár 2005 valahogy engem is érdekelne. Az a helyzet, hogy nem emlékszem évszámra pontosan életem fontosabb eseményeire, de a 2003-4-5 körüli időszak meghatározónak látszik. Biztos van ott valami olyan esemény mint a Vissza a jövőbe filmnél volt 1955.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!