Tegnapelőtt 12:36
Miért nem???????:(
Szerintem ez amúgy kifogás hogy azért mert Kínában tevékenykedik.
Nemrég volt új számuk a srácoknak, simán ráérnének a másikkal. Az SM egy bunkó paraszt. Elüldözte a másik 3 kínai tagot, most Layra pályáznak. Csináltak neki egy csomó programot a comeback idejére, és kiküldték Kínába. Simán tervezhették volna olyankorra a comebacket amikor mindenkinek jó.
De Lay saját szájával mondta ki hogy sose fogja otthagyni az EXO-t, így szerintem attól még a bandában marad.
Így utáltam meg az SM-et, kinéznek maguknak tagokat és elüldözik a csapatból. Ambernek se hagyják már régóta hogy új száma legyen, több SM-es idol Instagramon kért segítséget.
Mi az, hogy kifogás, hogy Kinában tevénykedik? Már miért lenne az? Eleve Kína a hazája. Attól, hogy ő kínai származású, még nem fogják kirakni, csak azért, mert Luhant, Krist és Taot is "elüldözték". Ha észrevettétek volna, akkor már régóta nem túl aktív Lay a bandában, hiszen Kínában aktívkodik leginkább. Utána olvastam és van neki ott egy stúdiója, amit az SM támogatott. És az SM-nél is még mindig él a szerződése. Nem hinném, hogy az a célja a cégnek, hogy elüldözze az előadókat. Pont, hogy az ellenkezője. Jó, tény, hogy furán áll az SM a kínai előadókhoz, de ez már nem az ő bajuk. Az SM egy pénzéhes cég, nem nézik, hogy mi van az előadókkal, csak a pénz a fontos. És ha Lay kínában promózik, közben az EXO jön a comebackel, az szintén pénz a cégnek. Nem kell egyből arra gondolni, hogy kilép. Mert nem fog. A koncerteken is bocsánatért sír, a bandának is, a rajongóknak is, mindenkinek. Nekem is nagyon szar, hogy nincs semmi ideje. Az főleg még rosszabb, hogy nem lesz bent az MV-ben. De nézzük a jó oldalát, lehet hogy most tud végre pihenni. Akkor kezdjetek csak el pánikolni, ha kilép. Addig meg kérlek támogassátok, ahogy csak tudjátok, és ne az legyen, hogy a legrosszabbra gondoltok. Bízzunk benne, hogy hamar visszatért Lay Koreába és akkor minden rendben lesz. Megérdemelne ő is és a banda is egy jó hosszú szünetet. ~
És a kérdésre a válasz; július. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!