Ha lessz, akkor mikorra várható az időgép feltalálása szerintetek, és szerintetek milyen lessz?
Figyelt kérdés
Én olyanra gondolok mint a vissza a jövőbe cíű filmben2015. nov. 3. 18:38
2/10 anonim válasza:
"Kínában betiltották azoknak a filmeknek a sugárzását, amelyben az időutazás valamilyen formában előfordul" (by "Tudod-e?")
Tök jogos amúgy.
Amúgy meg ez körülményes dolog. Egyetlen időutazás is felboríthat mindent. (nem tudom kifejteni, mert én sem értem teljesen) Most gondold el, ha elterjed, és több 100 ezer ember egyszerre hajlítgatja az időt ide-oda...
3/10 anonim válasza:
Nem lesz!
Honnan tudom?
Onnan, hogy még senki nem jött vissza a jövőből és küldött el minket a jó k... anyánkba mert szétcsesztük a földet!
4/10 anonim válasza:
Én már nagyon régen foglalkozom ezzel, elméleteket olvasok, belegondolok, elképzelem, és szerintem lehetséges. Ha az idősíkba egy lyukat vágnánk valamilyen eszközzel akkor működne, de ehhez sok minden kell, nem olyan egyszerű az, sajnos. Pedig sok mindent változtatnék az életemen ha visszamehetnék 10 évvel ezelőttre.
5/10 anonim válasza:
A jövőben feltalálták, de rájöttek, hogy szart se ér, mert kis változtatás is magában hordozza, hogy mégse találják fel, ott, akkor.
6/10 anonim válasza:
Ha fel is találták valamikor a jövőben,lehet még nem értünk el abba a korba ahova legkorábbra vissza tudnak menni, és ezért nem érzékelünk változásokat.
7/10 anonim válasza:
Soha nem lesz halando ember számára ez lehetszéges.Ami elmult az ugye már nem jön vissza?!ugye.Szoval akkor már nem is létezik.És ugye ami nem létezik az nincs.
9/10 anonim válasza:
nem lesz soha
ha neadjisten valami elméletet kitalálnának ami talán működne , a gépezetnek akkora energiaigénye lenne, amit a földön lehetetlen összehozni
10/10 anonim válasza:
9-es: majd összehozzák akkor a Marson:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!