Miért hazudnak folyton?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Van rajtam elég sok felesleg, ami nagyon zavar. Látványosan kövér vagyok, az osztálytársaim, ismerőseim mégis mindig azt mondják rám, hogy vékony vagyok......emiatt nagyon rosszul érzem magam, hiszen tudom, hogy nem igaz, másrészt annyira undorodom magamtól, hogy még tükörbe se merek nézni ha fehérneműben vagyok....Mindig irigykedve nézem az osztálytársaim, hogy milyen czinosak, néha majd meg fulladok attól a rossz érzéstől, ami eltölt ha magamra gondolok...2018. nov. 15. 18:26
11/12 anonim válasza:
Nem akarlak meijeszteni, de ez egy betegség lehet nálad. Rohadtul nem vagy még duci sem!!!
Magadról azt hiheted, hogy kövér vagy, de nem. Lehet nőies az alakod. => Széles csípő, nagy mell, stb... De a férfiak nem is szeretik ha egy nő cerka vékony. Bár ilyen korba ha már ezzel van bajod akkor az nagy gond!
12/12 anonim válasza:
155cm 46kg vagyok NEM VAGYOK KOVER. Es nem vagyok sovany sem, hanem vekony, filigran, kicsike.
Te sem vagy se kover se sovany, a vekony aljat surolod. Ennel ne legyel vekonyabb, par kilot meg meg nyugodtan felszedhetsz es akkor is normalis testalkatod lesz..
Baratnom 155cm es 55kg... es meg o sem kover, atlagos alkata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!