Tinderen miért jelölnek a “telt” lányok?
Ronda vagyok mint a bűn, tehát csinos vékony lány vagy szép max csak véletlenül jelöl, viszont 80-90+ kg elég sok. (Nem akarom őket bántóan kövérnek nevezni, de azok)
Nekik mindegy már hogy hogy néz ki a párjuk vagy csak szexelni akarnak? Vagy ők elfogadóbbak a külsőségekben? Mindegy hogy ronda vagyok csak legyek rendes?
Szia régi a kérdés de válaszolok ha nem baj..itt nem az igények leadásáról van szó..lehet azért mert egy teltebb lány megtapasztalta már az elutasítás és a kiközösítés érzését és elfogadóbb a külsőt illetően..bizonyos dolgokban viszont sokkal válogatósabb például a belső értékeket illetően..nekem például azok a kikapós férfiak akik sok szép lánynak kellenek nekem akkor sem kellenének ha utánam dobnák.. és lehet ezt hihetetlen elhinni de amikor beszélgetem néhányal akkor egyszerűen nem éreztem az összhangot és a vonzást..sokszor nagyképűek és bunkók nagydumásak megbízhatatlannak tűnők ami nekem nem jön be..volt egy kivétel fiú aki tipiku jó pasi volt és tetszettem neki csak akkor szakítottam ő kedves volt és szerény de ő kövér volt még pár évvel azelött és tudta milyen a lenézés.
Abba még nem gondoltál bele h a lányok benned egy megbízható jó értelemb vett átlagos kedves srácot látnak akit szeretni tudnának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!