Ti mit tennétek egy veszélyhelyzetben?
Gimnazista vagyok, és a nyáron az évfolyamommal menni fogunk egy kirándulásra, 5nap azthiszem, 2országgal arrébb, és eléggé parázom sok dologtól:D Egyedül ilyen messze, ennyi időre még nem voltam távol a családtól, de utoljára 6évesen voltam külföldön családdal is, és eldöntöttem, hogy most már nem szalasztok el több lehetőséget, mert általánosban elszalasztottam, világot akarok látni!
_______________________________________________________Félek, mivel a terrorcselekmények mindíg az ilyen sulis csoportok ellen jönnek létre:D Szerencsére, ahová megyünk ott kb annyi a terrorveszély mint Magyarországon..amitől inkább tartok, a buszbaleset..(mint pl a Veronai)
2emeletes azthiszem 85fős busszal megyünk, ez a pár kérdésem lenne:
-Lábbal lehetséges-e kirúgni/kézzel beütni egy modernebb busz ablakát?
-Hová célszerű ülni egy ilyen buszon, hol a legbiztonságosabb?
-Tűz esetén, ha mondjuk bekerített a tűz, és elválaszt a kijárattól, ha átfutok gyorsan a tűzőn, akkor megégek?
Tudom, 10évente van ilyen, de mindenre felkell készülni..
Bocsi de ez borzasztó beteges. Az oké hogy van aki aggódok de ez már pszichológusos kategória. Minden tömegközlekedési eszközön vannak pár méterenként általában kis piros üveg törő kalapácsok vészhelyzet esetére. Egy nagy termetű erősebb férfi esetleg nehezen ki tudná rúgni de amúgy esélytelen max bereped az ablak ha az ember neki esik, azért vannak a speciális üvegtörők.
Az a baj nem gondolkodol pont mint akik félnek a repüléstől. Persze hogy nem mondják be a hírekbe, hogy hölgyeim és uraim a mai napon 100 000 busz baleset nélkül érkezett célba. Nyilván évente azt a 2 esetet mondják be ahol komoly baleset történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!