Ti is szerettek régebbi zenéket hallgatni, fiatalok?
Én például nagyon szeretem a 70-es,80-as évek rockzenéit.
20/F
Csak régi zenéket hallgatok! George Michael, Glenn Mederios, Madonna, Backstreet Boys, Westlife, Bosson ... pfú még annyit tudnék mondani. Nagyon szeretem a régi zenéket. Sokkal jobb világ lehetett akkor. :)
Ha fizetnének sem hallgatnék AK26-ot, wellhello-t, meg Bye Alexet. na igaz, ACDC-t sem!!!!
18/fiú
Mi szinte csak azt hallgatunk! ;D eleve aki kicsit is sikk es menomano az altalaban ezeket hallgatja! Ezt tapasztaltam...
A mai slagert kar hallgatni kulon, mindenhol az szol...
Én sem értem, miért van itt mindenki lepontozva. :D
Hallgatok bármit, ami megtetszik, ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy az 1990 és 2010 között kijött számok vannak köztük túlsúlyban, de nem vetem meg sem a régebbieket, sem az újabbakat.
20/L
Én nekem a kedvencem a 90-es évek hip-hop zenéi (Wu, Pac, Biggie, NWA stb.) A mostani zenék nagy részét nagyívben elkerülöm.
15/F
Kösz az eddigi válaszokat!Látom,azért vannak egy páran,akik a régebbi zenéket kedvelik.
A klasszikus zene is játszik most,és örülök,hogy valaki azt is hallgat!
Amúgy én nem pontoztam le senkit,nem tudom ki szórakozik ilyennel.Itt most csak NEKEM van jogom lepontozni,okés?!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!